打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [問]難道有超賺錢方法--?

小弟計算過
若你有60個角色
逢到出隨染的日子
擺攤
每枝染賣1.5w
這樣擺
不用做什麼
60w便入手
一個月便240w
另加本身賺的$
扣除收點費用
該還有盈餘
但要有60個角色
是個大問題-.-"
回復 支持 反對

唔洗啦 一日打一張基礎 1個月內肯定有2-3千w XD
回復 支持 反對

咁搞法...遲早收唔到點-____-依家既收入係紅珠~卷既價錢就一定唔變-____-搞到唔知點算囧""不出幾年後4xxw~一張1200點0 w 0"

60個角色250x58=14500點(汗?
回復 支持 反對

原帖由 緣盡 於 22-1-2008 11:40 發表
唔洗啦 一日打一張基礎 1個月內肯定有2-3千w XD

QQ問,,基礎只指那城?!
  (玩了一年多某些術語還不太清楚

還是就單純@@的賽基  ,,囧?

回復 支持 反對

原帖由 稱風 於 22-1-2008 16:38 發表

QQ問,,基礎只指那城?!
  (玩了一年多某些術語還不太清楚

還是就單純@@的賽基  ,,囧?

不是指地城

指的是梅茲靴子開的基礎卷

賽基打個兩年也沒可能2kw吧?
回復 支持 反對

其實計番條數,依家d人用高價收點,咁就證明左瑪奇既價值開始下降!
但係近日既物品價格反而冇乜點升,仲有d跌添!

如果係要搵錢,點解反而d物品價格係咁?
這有可能係出現左一d唔係太多人知既bugs or外掛問題@@"
唉∼!依家d格子靴 一對本黎320萬,近日都見到有人放230萬,日本單手劍跌得仲甘haha
所以話冇問題都唔會掛......=.="

同埋近日都有留意有d人真係好多值錢野,佢地可以sell完又有sell完又有,我都真係諗緊d野係點黎=.="
回復 支持 反對

一日打一張基礎要有很好的耐力(汗
話說能solo梅靴的玩家都是神人以上的級數!?
我自問是100%沒可能做到...
回復 支持 反對

原帖由 ericlf2007 於 22-1-2008 18:01 發表
一日打一張基礎要有很好的耐力(汗
話說能solo梅靴的玩家都是神人以上的級數!?
我自問是100%沒可能做到...

認同...貴價野緊係得神人先打到T^T
我沒有打過-.-"亦不可能夠打~~
唔排除d人勁轉到值錢野eg:女僕衫(?長短不理拉囧

瑪奇玩家遲d會唔會因點價急劇上升...收唔到點而唔玩呢@@?我覺得好大可能~~_~~
有錢既人繼續有錢....而新手跟平民冇錢既繼續冇錢T^T
咁樣落去瑪奇遲早沈沒(迷?

還有疑問(?
就是提村的食品店跟克拉見同一位置多開的巨人(有5個以上吧)而且是重疊.....但忘了影相~每次都路過...已經見過好幾次了QQ他們目的是(?

還有人見過嗎?

回復 支持 反對

講真 想搵錢又唔抽轉旦既流程係咁既:

星期1: 點都唔好打地城 用黎全力升生活技 (去打沙龍 + 平原龍)

星期2:可以有3個地方主力  1)倫高  2)菲中4人  3)巴普 打過佢地既寶既人應該明 (打火神)

星期3: 巴普 梅之 倫高 賽高 都好好

星期4: 同上 但請去打沙龍+平原

星期5: 同上 但打火神

星期6: 出街玩好過啦 XD

星期日:勁打紅珠 成日huge lucky 架 :lol
回復 支持 反對

個人覺得...

轉蛋已經導致瑪斃大量流出巿面...
Why? 轉蛋出之前 破千萬既貨物少之又少
轉蛋潮起後好多高價品出現
唔好理係咪外掛賺番離 瑪奇不嬲都有好多隱形富豪
一早收埋幾千萬無用到 d貨幣一下爆發出離
有錢人多了 自然通貨澎漲

外掛掛捲換錢亦都係導致通貨澎漲既重要原因之一...

其實瑪奇貨幣按制做得好好 你唔諗下RO 天翼等熱門遊戲
最初10萬買到既野會變100萬
幾百萬既野賣到幾千萬
原來幾千萬既野要成10幾億...

瑪奇真係做得好好 可惜台灣垃圾代理唔捉外掛
唉...!
回復 支持 反對