打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [情報][轉貼]C2G8S2新追加4種魔杖改造

月光杖= =個人覺得有d似美少女戰士...點計治療都跟月光拉不上關係囧""

冰杖可以+29%攻(當30)...以冰刃1計算 智力高+精魔高 魔法平衡可以到冰刃原本大攻300攻左右,加多30%攻就係90...速度-26% 同埋-3耐... 26%就當25吧...會慢4分1 (而加以冰刃1 2秒計算,要2.5秒一粒)

就是原本 冰刃300攻  2秒1粒     10耐冰杖
      改反 冰刃390攻  2.5秒1粒    7耐冰杖

0.5秒+3耐換取90攻...唔知要唔要好=_=

四. Teeka Healing Wand(治療杖)
神聖功名 1 / 熟練12 / 改造價格3100 / 魔法消耗量 -7.00% / 改造次數0~4回目可能  (下同)
...
...
...
寶石改造 1 / 熟練100 / 改造8800 /魔法消耗量 -4.00% / 寶石アップグレード 0~0回目可能 (下同)

唔知寶石改造ge 0~0回目 係唔係計落魔杖到??定係寶石改造係另計@3@??

如果寶石改係計第一改...咁神聖功名改咪仲好=口=

[ 本帖最後由
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

d魔枚唔靚ga 比起之前比賽果d 唉/.\
不過加速的改做不錯^^
回復 支持 反對

咩野係大法@3@!?
我淨係知 冰刃,火球,雷擊 係中法...
大法係盾@_@!?
回復 支持 反對

基本上 e家雷擊 冰刃 火球 大家都叫大法
如果睇書寫的
冰刃是高級魔法(高級冰凍魔法:冰刃)
回復 支持 反對

原帖由 霍仔 於 26-1-2008 09:18 發表
如果睇書寫的

不~
雷擊 冰刃 火球都只能算是中階魔法
瑪奇應該遲早會推出大法(應該破壞力和中法不會差太遠   但會很屈機(?)
如果大法的破壞力過猛  遊戲便會失去平衡
回復 支持 反對

原帖由 ericlf2007 於 26-1-2008 10:16 發表

不~
雷擊 冰刃 火球都只能算是中階魔法
瑪奇應該遲早會推出大法(應該破壞力和中法不會差太遠   但會很屈機(?)
如果大法的破壞力過猛  遊戲便會失去平衡

付出的代價是超強大的魔力  極長的詠唱速度?
原帖由 霍仔 於 26-1-2008 09:18 發表
如果睇書寫的

那是橙橙打錯了啦(羞

回復 支持 反對