查看: 7625|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 紅熊貓問題

我想問...紅熊貓變大會唔會勁d...會唔會比迷你熊勁  仲有買who好    變大一次+幾多??
回復

紅熊貓變大會近功勁,遠魔弱,and迷你熊差不多
我覺紅熊貓好,because變大好duck意
豆腐  精格重擊反擊防禦暴擊治療雷矢休息包紮
0FFFF666EF
10EEFF666EF
20DDEE767EF
30CCDE777EF
40BBCD878EF
50AABD878EF
60AAAC988EF
70999C989EF
80888B999EF
90777BAAAEF
100666AAAAFF
1106669ABBFF
1206669BBBFF
1306669BCCFF
1406668CCCFF
1506668CCDFF
160666FF
1706667DEEFF
1806667EEEFF
1906667EFFFF
2006666FFFFF

回復 支持 反對

咁會唔會多攻同多血d...""咁佢定迷你熊多攻多防同d招勁d""
回復 支持 反對

變大會多攻多血,招一樣
迷你熊強D

迷你熊
       F   E   D   C   B  A   9    8     7     6   5 4 3 2 1
休息Lv1 Lv10 × × × × × × × × × × × × ×
包紮 Lv1 × × × × × × × × × × × × × ×
防禦 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv2 Lv7 Lv14 Lv21 Lv28 × × × × ×
重擊 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv5 Lv10 Lv15 Lv20 × × × × ×
反擊 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv4 Lv8 Lv12 Lv16 Lv20 Lv24 × × × × ×
精格 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv3 Lv6 Lv9 Lv12 Lv15 Lv18 × × × × ×
暴擊 Lv1 Lv1 Lv1 Lv1 Lv3 Lv9 Lv15 Lv21 Lv27 Lv33 × × × × ×
治癒 Lv5 Lv12 Lv18 Lv25 Lv32 Lv40 Lv52 × × × × × × × ×
雷矢 Lv10 Lv22 Lv28 Lv37 Lv47 Lv60

回復 支持 反對

姐係紅熊最大個陣同迷你熊一樣lv個陣   一樣???定邊隻勁d....d招who勁d
回復 支持 反對

紅熊勁d.(我覺得)
d招最後是一樣的(近戰)
隻隻寵不同年齡升lv所+的值也不同,

迷你熊在48lv時的str)
本身42 + 年齡合共18 + lv48*0.5(24) + 技35
=119

紅熊最大+lv48時我的寵的能力,因為沒有詳細的資料,只好用自己的資料)
str:135 int:73 dex:110 will:92 luck:44
還有我是第一星期爆到最大,第2,4星期爆lv的.
因2,4歲時升lv dex+0.5,其他歲只有0.25
回復 支持 反對

點解2,4歲個陣升lv會+0.5......................
回復 支持 反對

回復 支持 反對

no the same.迷你熊勁d
回復 支持 反對

紅熊貓長到最大隻個陣同埋最高lv個陣 廢過  迷你熊最高lv個陣??
洗唔洗睇佢地幾歲個陣up lv個d???

同埋迷你熊1歲個陣up lv   生命+1.00   有冇分別的

回復 支持 反對