打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

回復 92# 的帖子

有關指明道姓在前少少的對答就已經間接知道他在說誰了[[yoyo_173]]
堅持自己的想法為什麼又要開貼?[[tyjp-2-3]]
回復 支持 反對

嗯 我禮貌的確唔係幾岩-w-
sorry~
但係佢一直唔講 唉~

回番之前

佢方lag機 我禁左n咁多次f3 咁到無得再禁(好似最多10次)
佢地都唔關
回復 支持 反對

回復 92# 的帖子

我只係以事論事,,根本成件事我都無講到話係幫你定幫1P版主
我覺得你真係無需要講對唔住係咁多。。!
當初又係你自己一個係到死頂,依家我講返我既睇法,只係post個2次
咩"死唔斷氣 好似邊個最後發言就邊個岩咁"???? "??你無資格咁話我
我依家開始覺得你性格有d問題囉,,,
你自己都識講,,,你輸左就係到賴人地賴lag機
開呢個post仲要引起咁多人回搞到好似好大件事根本就係小題大做
玩開兵堡既都知成日都有lag既情況出現架啦,
下下俾人咁開post呢個版咪好唔得閒變左好似成日係到"嘈交"??
呢個post根本就係不知所謂,引起一場不必要既"爭論" 又浪費版主管版既時間
回復 支持 反對

原帖由 小tea 於 4-2-2008 14:18 發表
係我就(沖哂出黎)先  象使咩封位阿  
怕鬼人地快攻咩
日象盾  土擲後面食
哈.-.-
咁就得佐!

咁我覺得你又唔岩喎
因為如果哥出2隊快攻你
你又唔封位  咁你死得啦
幫得隊友  又唔故自己
好偉大咩!?
回復 支持 反對

回復 95# 的帖子

唔知佢係話緊我定係你
你留意下發貼時間[[tyjp-2-12]]
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 26-2-2008 14:09 發表
我只係以事論事,,根本成件事我都無講到話係幫你定幫1P版主
我覺得你真係無需要講對唔住係咁多。。!
當初又係你自己一個係到死頂,依家我講返我既睇法,只係post個2次
咩"死唔斷氣 好似邊個最後發言就邊個岩 ...

點解唔需要?
如果無人支持 我唔會死定lo 我現家有人支持 我實出黎叫佢講架
咩死唔斷氣先 佢唔講就係咁架啦
自己ga錯就話哂人ga錯 樓主都幾好笑喎
玩兵堡都lag換機啦 我同台佬玩都無佢果盤lag呀
你無玩果場 你唔知有幾lag 我明
d人成日都係咁講架 廢機咪玩aoc啦
但係大把人話
現家講我錯哂咁
我性格完全無問題lo 佢唔岩 我有人支持 我做咩唔咬佢先? 佢又唔出黎講
咩小題大做 完全唔明lo 根本唔係小題大做

【下下俾人咁開post呢個版咪好唔得閒變左好似成日係到"嘈交"??
呢個post根本就係不知所謂,引起一場不必要既"爭論" 又浪費版主管版既時間】

呢句野唔好同我講 同樓主講啦
回復 支持 反對

回復 96#+98# 的帖子

我有時見守唔到都會成全某p出村令佢有機會一人打贏
eg.蒙古
-----------------------------------------------
Jacky如果佢道歉你會原諒佢?
----------------------------------------
其實樓主只要道歉就可以解決問題了
為什麼連這氣量都沒有?[[tyjp-5-13]]

回復 支持 反對

我份人好大方 佢只要道歉我就原諒佢
回復 支持 反對

回復 100# 的帖子

100#了也=﹏=
JACky
別人就是愛面子......沒辦法
回復 支持 反對

佢開左個post
影衰左我個族d人啵