打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

原帖由 小豪仔Jacky 於 4-2-2008 17:31 發表

wa
原來你係板主黎
冇人講真係唔知
回復 支持 反對

個3p又真係好29 200隻都唔夠80隻打    馬車物防低 法擲斧兵行前飛幾下 d馬車倒地la
回復 支持 反對

玩兵堡的版主還有那一個...
不就是那位囉 ;P  (Mr. Sic)
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 4-2-2008 09:57 發表
to 7#
無錯,,,正常情況200象係夠對面2隊槍同4隊西火打,
但係呢個只局限城出面
況且你d象又未精.
就算lag唔lag既問題...
你如果想攻出去,會好難,,
加上4隊西火前有2隊長槍擋,,你無可能攻到出去
俾你攻到你d象 ...

但係我己經破左佢2隊槍兵 仲有d西火 我仲有2隊
但係太lag 佢一下秒一隻 咁就ko 怪就怪樓主同佢d隊友 lag機

仲有咩2隊韓唔夠200法呀 你盲架 人地打到中間走左炸唔打打死哂呀
如果打死哂韓國做咩唔沖過去ko佢呀 你話我唔係神手 你自己隊友係嗎
你自己又係嗎?
回復 支持 反對

原帖由 小豪仔Jacky 於 4-2-2008 20:11 發表

但係我己經破左佢2隊槍兵 仲有d西火 我仲有2隊
但係太lag 佢一下秒一隻 咁就ko 怪就怪樓主同佢d隊友 lag機

仲有咩2隊韓唔夠200法呀 你盲架 人地打到中間走左炸唔打打死哂呀
如果打死哂韓國做咩唔沖過去ko佢 ...

你都幾好笑-___-首先我唔係係到同你嘈交
我只係討論返你如果想攻出去既機會有幾大
你打哂所有長槍都係得返2隊象,,,,人地仲有4隊西火
你仲要係城入面想攻出去,個範圍太細你2隊象係唔夠西火打,
你又未精。就算無lag都無可能攻到出去
除非西火後面有你既同盟幫就得

至於3p,我話佢唔識玩唔係佢,
200法應該夠80隻韓打係無LAG既情況**<<<一定既(大家未帝既話)
但係都係差唔多, 我做左實驗-____-
所以出一隊劍兵會好好多

仲有,我之前個POST最後都無話到你係神定唔神,
你邊句見到我話你係唔係神手=-=?
係樓主話你唔係神,之後我果段野係俾佢睇,
叫佢唔好用一鋪黎睇一個人神定唔神,我立場由頭到尾係中立
無話你神定唔神
回復 支持 反對

玩兵堡自認神的人  令人覺得好笑..
兵堡 是 7成文明 1成技術 2成合作..
文明唔好都係輸
技術再好 合作再好 文明一面倒
可以羸到咩?
回復 支持 反對

文明唔好都係輸
可以羸到咩?

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
食蕉連皮 -1 系統錯誤

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 19# 的帖子

文明衰到四個都比人封到你有得玩?
回復 支持 反對

原帖由 icac886 於 5-2-2008 17:45 發表
文明唔好都係輸
可以羸到咩?

如果我同班fd玩
要贏,合作+技術可以佔5成以上
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 5-2-2008 03:15 發表

你都幾好笑-___-首先我唔係係到同你嘈交
我只係討論返你如果想攻出去既機會有幾大
你打哂所有長槍都係得返2隊象,,,,人地仲有4隊西火
你仲要係城入面想攻出去,個範圍太細你2隊象係唔夠西火打,
你又未精。 ...

sorry 我下面個幾句唔係罵你 係罵樓主
我d象己經沖出哂去架啦 範圍大
精唔精唔係問題
計我所知 唔只2隊象
回復 支持 反對