打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家會唔會.....

講極多粗口就真係忍唔到[[bao_35]]
同FD打波十句有7句都係粗口

為朋友打人  就睇下點   如果fd被無理取鬧就真係教訓佢

比朋友串唔會唔開心  因為串慣左   串黎串去仲開心咁-.-

唔鍾意既人好少  唔會走開or串佢
回復 支持 反對

1. 為左朋友打人就真係要睇咩情況,唔通朋友被人打都唔過去幫下佢咩(不過最好未過去之前要知邊方係正確或者錯誤,唔係幫錯人都好大罪)

2. 比朋友串時當然一定會有d唔開心嫁啦,不過視乎佢串你既語氣姐可能串既語氣只係玩下哥d咁都唔洗咁介懷!

3. 見到唔鐘意既人就廢事理佢啦(廢時講多錯多,而且人地都有媽媽生,冇可能當住人地面話佢呢樣唔好哥樣唔好嫁麻,咁會好hurt 人地而且會令到佢好冇面tim. 教仔呢樣野都係留番比佢屋企人教佢啦!)
回復 支持 反對

原帖由 MiChing 於 12-5-2008 13:37 發表
全部都唔會
我EQ好高 (未經測試的說-_-直覺而已)

你的直覺  令我時常難堪. -,-....
回復 支持 反對

會認既..但人人都有底線
過左先出手
回復 支持 反對

為左朋友打人 <-- 一定不會
比朋友串唔開心 <-- 睇下個人平日係咪都係周圍串人啦, 只串我一個既話就會唔開心既
成日見到d唔鍾意見既人就走開or串佢 <-- 都唔會做得好明顯咁走, 如果佢同我講野就一句起2句止lo
講極多粗口 <-- 唔會=3=
回復 支持 反對

為左朋友打人
萬事以和為貴  可以用口解決的  都會盡忍
比朋友串唔開心

睇下點串啦  玩玩下o既就冇乜所為  忍到既當然會忍   不過惡意中傷就惡頂D
成日見到d唔鍾意見既人就走開or串佢
咁又唔會喎∼哩D野盡量放係心到就算∼一笑置之
講極多粗口
一時時啦   睇情況
回復 支持 反對

如果有串我朋友,我會和他理論[[tk_06]]
回復 支持 反對