打印 上一主題 下一主題
收起左側

一埸兵堡+圖(與揚揚大戰的1埸)

你真係認為佢守到??
佢輸都係時間問題
個陣象同佢換
差唔多帝了
回復 支持 反對

原帖由 9mmm 於 24-5-2008 04:34 發表
你真係認為佢守到??
佢輸都係時間問題
個陣象同佢換
差唔多帝了

哥德打牆...佢做到d咩
馬雅打1~得個少少
同埋8p係條囉
感恩大大你說什麼塞~完全聽不明
佢起都要10分
個10分可以破佢幾次了
同埋我打左咁多埸4打1
基本上........象可以守到or一d文明...對住4個未出村
岩岩個精況1定守唔到/\/\原因~殺敵數太近
3個是但出村即轉弓~比1p食
回復 支持 反對

原帖由 9mmm 於 24-5-2008 12:43 發表

哥德打牆...佢做到d咩
馬雅打1~得個少少
同埋8p係條囉
感恩大大你說什麼塞~完全聽不明
佢起都要10分
個10分可以破佢幾次了
同埋我打左咁多埸4打1
基本上........象可以守到or一d文明...對住4個未出村
岩岩 ...

咁點解你係一口咬定8p咁都起到叫勁
而唔係話1-4p弱呢?

我都完全理解唔到

加上馬雅隊半  條幾十隻放在灘前  馬雅控打阿茲(如果得返一隊  滅左國  仲可以唔控打打哥德話扣1的話  一個字  囧)
要封好個牆有咩難度?

唔好用一幅圖一個戰役就看一個人勁唔勁
有時呢d野  稍為有少少能力都可以做得到

同埋  每格場若都起一野  你入唔到黎之後再起好佢
唔洗10分  2分就得

那個塞係我果場來的
想話你聽  早村有太多因素
根本唔可以用早出村來斷定一個人強弱.

====================
我focus唔係佢輸唔輸既問題
只係  如果一早知輸  
但自己  約300kills 對面冇弓  自己城有隊馬雅
龜200隻守  加埋堡13射程  要村一樣無難度

咁幅相仲有咩特別.?

(同埋  佢都冇兵俾你打了  點換= =?  象上帝仲要一段時間  8p用20隻僧波斯都唔洗入黎
只係時間方面許不許可而已.
如果還是覺得守不到的話  當我沒說過好了.
大家都用不著討論甚麼吧  觀點不同.  不過別看少僧侶這個街場沒有人用的東西.=])

回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

咁點解你係一口咬定8p咁都起到叫勁
而唔係話1-4p弱呢?

因為距係參與者你唔係 當晚 我同距地一共打左5場   距睇到既野自然比會你多
所以距可以一口咬定距所相信既  距只係舉唔夠例子 用黎說服你而已   ( 我都係覺得  e件事冇咩了不起冇話邊個廢 戰局都係 team1 既估計之內 )
ps  我知道左post者係邊個 雖然唔太認同距既目的  不過我冇權阻止距
要封好個牆有咩難度?
浪費大家時間而已 當時8p 已經換到 唔到50人口 距隻村 起完一排牆 要整 一係就整學院+城防
起火槍 唔係都幾難守  重話要起憎= =?............. 打城牆 有馬雅係度 係人都知用哥德打啦
但自己  約300kills 對面冇弓  自己城有隊馬雅
龜200隻守  加埋堡13射程  要村一樣無難度
<---- 果半隊馬雅係 5p 滅國時 偷走 入去既 一共走3隊 比人截擊
當7p殺拉死後  根本冇條件比距死守 有象有阿之同距換 主導權根本唔係距果度   再者如果唔係距一直係度拖延   5 6p 死得更快而已

總結 一句= =浪費時間.......  而且 開打前已經講左 唔比起城牆............結果都係起左.....
所以 我只可以講好失望而已

回復 支持 反對

出戟兵~ 果然神人!
回復 支持 反對

好勁 @@.......
回復 支持 反對

咩叫石牆bug..

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
亂世之奸雄 -5 推舊帖

查看全部評分

回復 支持 反對

玩兵堡拉兵.攻城.石牆.塔根本不成問題
沒有拉兵.對面都是波斯.huns.那有弓國來做什麼?
如果咩都禁哂.兵堡根本就是運氣遊戲.輸贏很快就決定.冇咩技術可言
回復 支持 反對

28# kennykwan1204
推番成年前既帖番黎做乜
回復 支持 反對

29# 拉拉是個人才

佢唔推我都唔知自己上鏡啵@@
(印象中好似近過個 post )
回復 支持 反對