打印 上一主題 下一主題
收起左側

****人際關係版 - 人際關係問答比賽****(交表結束 計分即將進行!)

關閉 [複製鏈接]

回復 40# 的帖子

高手ma人地-.-''
回復 支持 反對

提醒想囉獎o既會員.

如有修改可用編輯或開個新o既回覆

假如開新o既回覆麻煩講埋.修改左第幾題方便評判觀看。
回復 支持 反對

原帖由 to123ko123 於 31-5-2008 05:41 發表

佢話:你見我搵左好多三國無雙歌 係音樂試聽區度  呢d歌係係日本訂隻原聲大碟來香港先有

我都肯分享比朋友  @@"

[[onion_21]]

大佬  你考試都唔會全部答曬書個d野落去la

一定要比d 自己意見  我個d 係自己生活中既例子 明白!?
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 31-5-2008 15:48 發表

大佬  你考試都唔會全部答曬書個d野落去la

一定要比d 自己意見  我個d 係自己生活中既例子 明白!?

OK[[onion_21]]
回復 支持 反對

ok 加個公仔  你又一分了  呃分王
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 31-5-2008 16:07 發表
ok 加個公仔  你又一分了  呃分王

得啦"玩信長啦你[[onion_34]]
回復 支持 反對

[[bao_30]] 咁就1分啦,,,呵呵

評分

參與人數 1樂點 0 收起 理由
無名方士 0 俾多次機會你.唔好係呢個帖到呃post

查看全部評分

回復 支持 反對

參賽者:~kwokho~
ID:353981
日期:2008.5.31
題號1:剩係同d唔係排斥/杯葛我既朋友玩....

2:我係比較被動..所以我唔會作主動..等佢主動同我講野我咪同佢交流一下a"a

3:首先....問候下佢點...就同佢講「唔好咁啦~希望在明天呀嘛」-.-"

4:如果係勁憎既....就唔會再同佢講野..同d人排斥佢-.-""

5:梗係應該存在啦!如果唔係醜陋既事.都可以同d朋友講.但係如果唔好既..當然唔講得

6:擦鞋會令我反感....你做得好自然有人讚..唔洗擦鞋囉

7:同家人/朋友傾訴- -"

8:要知道我的心....囧好似月亮咁..要同出同進....XD"

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
無名方士 + 15 感謝參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
無名方士 + 15 感謝參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對