打印 上一主題 下一主題
收起左側

****人際關係版 - 人際關係問答比賽****(交表結束 計分即將進行!)

關閉 [複製鏈接]
參賽者:E.StaR
ID:   576644
日期:9 - 6 - 08
題號   1:同人相處.盡量就下人.幫人.咁好小會比人排斥
    如果咁都比人排斥.就主動去同佢地傾下計.同佢地玩

2:諗定幾個話題先.例如:[[[你做d咩架]]].[[[平時係邊度玩]]]等等

3:搵fd/屋企人傾下.去勁玩

4:睇下點解會好僧佢先.如果因為佢得罪過我.咪等件事過左一排再同佢fd返囉
              如果相反我得罪詔佢.咪一樣過一排同佢講返句sor囉

5:唔應該.如果自己做錯咪認囉.唔應該隱瞞
        如果覺得佢做得唔岩就更加同佢講.等佢去改下d壤習慣

6:唔應該係唔係都擦.佢係一件事入面真係做得好.同佢講d好說話 如:勁喎.咁都做到.真利害   仲有就係出自真心先好講.唔好心不對心

7:對自己損失唔大.冇所謂  如果損失都幾大下就會問下佢點解咁做.幫得就幫

8:可以傾得心事.唔會呃我(如果係為左我好就冇所謂喇).我需要幫助.佢會幫我(只計佢有能力幫到我.冇理由叫佢做d佢做唔到既野)

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
政* + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

1.問下佢 點解要咁做,跟住改左佢
2.快d識佢
3.安慰佢
4.叫佢改好d壞習慣
5.沒秘密,因為透明度高,朋友對我既信任 都會高
6.如果件事好既,一定要讚.而唔好 就話唔好,因為佢做錯野都話佢岩 咁都係害左佢
7.問佢做咩要咁做,如果佢係玩下既...冇乜所謂
8.傾得埋,唔會亂發皮氣,唔會李用我

評分

政* + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

政* + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

變左得40樂點?????
回復 支持 反對

抱歉
因某些原因
比超版強制減掉
回復 支持 反對

回答表格:
參賽者:存存豬
ID:存存豬
日期:6月21日
題號1:唔理佢地

2:同佢做fd

3:係佢身邊同佢打氣

4:,等佢唔記得左個件事

5:唔知

6:我會覺得他們好可憐,因為他們需要用奉承的手法去保護自己.

7:看下佢下一步點

8:要拿個心出來

評分

政* + 15

查看全部評分

回復 支持 反對

冠亞季軍獎勵上調至200 150 及90!
回復 支持 反對