查看: 40938|回復: 88
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日係元朗西鐵站見到個女仔比人強行捉走左 ...

關閉 [複製鏈接]
我係西鐵站 與新元朗中心個邊條路度 ( 地下  

見到有個男仔 ( 似16歲  佢既高度  去到我博頭而已  我175

佢格硬拉個女仔走左去樓梯度  個女仔一定係唔想 ( 個女仔睇到 好明顯係用力向反方向拉  但個男仔大力過佢 ..

我個刻真係有d 「英雄救美」既想法  但最後都冇  

佢地最尾上左樓梯  唔知點講  個條樓梯係通去升降機既門口 ( 1層高左右  

個陣我企係度睇佢地  10分鍾左右  佢地好似鬧緊交

我心諗緊佢地既對話

男 : 我老豆 老媽 今晚唔係屋企   今晚跟我番屋企 xx   ( 2個字粗口 .. -,-"

女 : 我地分手la 我唔想再同你 xx la   你太幼了  ~!

男 : 唔得  我xx 埋你今晚 你唔洗指意走!!

女 : 唔掣呀  唔好呀..  ( 幻想完畢 -,-.......  

個陣我想救  但又驚人地耍花槍  整到人就唔好la  -,-

如果唔係  我又唔知個女仔會唔會比個男仔打 ( 兜巴星 ! ?

埃  唔知個女仔而家點  希望個女仔冇事...  ............

re 無名 : 個女仔似係學信中學d人 ( 個名唔係太清楚  係大橋街市個間 唔洗讀書個間中學呢 ..

佢好令女的   正面一 眼就睇到了-3-"

回復

睇完無言中.如果個女仔係靚o既話de馬上do英雄救美0.0溝埋佢
回復 支持 反對

人地GA事唔好理咁多啦 [[m42]]
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

有美女0.0好難講[[onion_31]]
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 20-6-2008 13:37 發表
有美女0.0好難講[[onion_31]]

個男仔又細粒  又要學人溝女 又唔係令仔  

係個頭gel 得型而已...   -_- ( 殺亞人

講打我相信10秒夠做 -,- ( 我身型大佢成個碼 -,-"
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

咁埋做佢0.0
回復 支持 反對

唔敢  我驚佢叫雞 ( 吹雞~
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

英雄救美後佢d同黨就算黎到你都走左
回復 支持 反對

係  @@"  一齊英雄救美  ( 想下好~"~..
回復 支持 反對

其實逾到呢d事情都幾麻煩下,有時唔知人地係咪真係嘈交或者灑花槍,又可能係人地打劫劫色之類都未定,我念都係睇定大局,先再作進一步既打算.!

回復 支持 反對