查看: 1322|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 想玩既人既一D問題

1.我想問隻GAME會唔會有追LV既情況? 姐係高LV玩晒果個
2.洗唔洗收費v___v
3.其實隻game玩咩- - 我見個個都話國戰  姐係,,得國戰?
個mode係點既呢?
希望大家可以幫到我=]
回復

问题1:1V1会有追LV情况,不过游戏讲求是团队合作,绝少出现1V1的情况.而且就算你LV40,1个人面对十几个10+LV的对手,都系快D兜路走啦.
问题2:大陆版免费游戏,有收费道具,强化石,大红大蓝.现在大陆版战场上基本都系使用强化石的玩家.除非是新手.香港版会否使用这个模式就不清楚.
问题3:除左国战,你都可以去打野怪升级(升得非常缓慢),或者做一些小任务(真系非常小的任务),因为参加国战,无论胜利失败都有经验值和奖励,所以建议多打国战,如果不喜欢国战类型游戏建议不要玩FEZ,FEZ的精髓就系国战

回復 支持 反對

1.團結比個人更重要(當然 你100lv 加技術超班則另當別論)正常程況則不會
2.商城制
3.國戰係比較好玩 正常online都係升lv 解任之類的
而fez 的國戰最多則50vs50 即是100人在場內格鬥 所以國戰是他的特點之處吧

回復 支持 反對

FEZ最高LV40 且LV35以后无技能点+ 而且你就算技术超班都无可能1V10挂? 100蓝你可以杀几多人?你回蓝嘎时间人地可以杀你啦 除非带人游花园

回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

姐係隻game最高級就係40...?
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

係呀,有40技能點
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

无错 最高40LV 不过FEZ中升级需要的经验是以前一级的倍数来计算的,39升40要2400万经验,而打一场国战,全场参与防守并且胜利而且没使用经验加倍书的话一般都是20万左右,上了排行榜的可能多一点.而且一场国战通常在30分钟左右,你可以算一下39升40所需要的时间.
回復 支持 反對

我上網睇 d人話做戰士 廿lv左右可以去打國戰
但係max都係40 咁要升20咪有排先打到國戰?
其實升到廿lv要幾耐  之間一定要打怪升?
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

唔同啦 你上网睇的帖系讲大陆服务器,现在大陆服务器一个战场平均20+个LV40级人物,30+人物占了80%,未满20上去真的是送死,就算不死都很大机会被人T出战场,香港版刚开服时大家都系同一个起点,出满一系技能都可以上战场啦,不过最好就到15级啦,因为15级就可以自己采水晶到15个,刚好可以建一个塔,可以自己一个人去边角位扩张领域

升到20LV时间不长,因为FEZ30级前经验要求没有30LV以后甘变态,10LV前可以去打打野怪,10LV后可以上战场做后勤,打国战都有经验值嘎
回復 支持 反對

ic 同埋我想問係咪有人開場 跟住我就入去join咁樣打法?
其實一場會有幾多人 會唔會真係50打50定係得幾丁友
回復 支持 反對