查看: 9293|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 第2次映相活動~~~

反應良好..過程流暢
好多FD都問我幾時再攪...
由於我7月2開始要返工冇咁得閒攪呢D野-.-
所以係7月1  (公眾假期)攪左先~~~~
不過有2個時間..我吾知邊個時間就到大家..你地簡-0-!!
日期:7月1日(星期2)
時間:10:00AM/1:00PM
地點:3 SER 新手城中間
參加資格''吾限LV''有心吾係倒亂就得!!仲要聽指示...
行程''出發前的大合照(新手城門口)→第一站(星末的橋上)→第2站(犬峙的沙灘)
         第3站(草原王位)→第4站(虎居''夜暮之谷)→第5站(虎城中間)
由於中間有D地圖- -太黑同埋冇野映..所以飛左佢-0-
亦都有D上次映左...吾想重複~~~
每一站大家一齊映完..都會有5MIN時間比大家同自己既朋友映下~~
暫時名單:
z樂
•﹏蘋果綠茶
曉夜乂靈楓
micky977
xdxdlam
俠客
o曲奇o
星曦
乂吹水仔乂

請有意參加之人士帶備飛行工具''最好係+2/+3,,亦都可以自己準備足夠既神毛
      請不要用同心飛去目的地..因為好難搵返你地同埋吾跟大隊走失左我吾會凸登搵返你地

你地死左我地吾會負責''驚扣經就帶定噹噹..吾驚就等EC救-V-''(本人係EC-.-)

你地亦可以帶備自己中意既去''我地吾會供應-3-

如對行程有其他提意..可以話比我知-O-因為我都仲考慮緊
      參加既人請不要搗亂或擾亂秩序!!

如有任何問題可以PM我

P.S.是次活動同上次一樣..吾限LV的
       無論你高LV/低LV..只要吾好搗亂..都可以參加-W-

如有意參加是次活動..請留GAME名!!!仲要記住投票..想咩時間~~~
THZ-W-
有人要求.__.完左呢個活動之後
有興趣既人可以一齊去見黑龍<3
怕死左冇經既人-.-吾好去
低LV既..要自己考慮下~~

單選投票, 共有 5 人參與投票
0.00% (0)
100.00% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我去@0@   

o曲奇o 阿
回復

吾好放我飛機<33
回復

kaka我泥頂了be=v=第2個~@@
回復

我黎左=3=
但我唔去-3-
回復

幫你推~~~~~~~~~~~~~~
回復

希望bebe會搵到多d人參加
回復

百日傻西...拎番ACC啦......自己甘想玩...
回復

THZ百日-W-完左喇
都有10幾人參加=0=
回復

拎返@@???????
回復