查看: 4783|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 比7.7封左post

關閉 [複製鏈接]
引用:
我:原帖由 另一個百日祈禱 於 23-7-2008 16:25 發表
樓上講到自己甘勁= =
你又知幾多事實 你都唔係戀雪甘耐
我叫番be 玩個時
梗係叫佢返戀雪
唔通去埋個d膠團咩.
佢之前又係戀雪人
入番去十分人之常情..
你既言下之意:姐係話be 擦 永鞋 姐..
同團就話[跟] 唔好 ...

段天:666 佢完全唔係話BE撩阿永鞋 而係講緊 好多人 包括你!(最後個句個人意見)

我: 我唔明你講咩....你想話我都係定係點-.-

評分

參與人數 1樂點 -71 收起 理由
百日祈禱﹏。 -71 遲d會補返1分比你,因為系統shortshort 地=)

查看全部評分

回復

即係話唔只BE擦永鞋,仲有好多人都擦緊,包括你~
佢呢句應該係咁解...(個人見解,完全不包括我既意思在內)
回復 支持 反對

哦~姐係入過戀雪既人都係擦鞋
係咪甘呢..我好smart的-口-"
回復 支持 反對

錯 直接黎講 我係指名你係一名撩鞋仔
回復 支持 反對

哦~我甘日見識到 段天所謂既大道理
BE 識甘多人 就叫 8婆
我識甘多人你又係到牙枝牙左
我 支持 阿永 戀雪 就叫擦鞋仔
無係曙光見一排,段天你講野又精警左b0
甘我問下 你地團甘多人 係咪個個都擦你鞋 ?

回復 支持 反對

算啦,唔好嘈啦=-=
8婆既定義:成日【牙牙炸炸】,識少少扮代表,唔關事又多多意見,事事非非都有佢份,加上做D好CHEAP既野,男人眼中的淫娃,女人眼中的蕩婦...等...<~以上則稱之為『8婆』
擦鞋仔既定義:大事小事,有錯冇錯,都當那人神咁拜,令情況一面倒,即等於無論隻鞋有幾多灰塵,踩過幾多狗屎垃圾,都會盡力擦得『令令立立』<~則稱為『擦鞋仔』

清者自清,你地冇做過呢2樣野咪得囉....解釋得多都晒氣啦,咪盞俾人覺得身有屎=0=
撐朋友不需要理由^0^
回復 支持 反對

OKAY我收口...
回復 支持 反對

如果你覺得你自己係無既 係你自己既觀點
但我覺得 唔只1個人係講某人呃人之後仲係係到講好說話既 不叫撩鞋叫什麼
你接受唔到既換個詞都得 馬屁精!

而我講佢八婆既事 睇佢做D野做得多都覺 你係要講唔係既我都無你符

記住一妻多夫制  135a君 246b君 星期日休息 (好耐之前應該見過架啦 呵~)
回復 支持 反對

甘何以見得我有呢 ?依d只係你既觀點
係第二個post 我講左 ,如果你地任何一個人比到相張我 我開左post [[[[[公開道歉]]]]] 又點話 !
回復 支持 反對

無人需要撩鞋仔道歉 事關你完全不受重視
要點睇你係撩鞋仔都好易 直接睇你係為人地出黎講野 我係自己講無為D咩人
係呢點睇雖然唔夠全面 睇深D 你既幫助同撩鞋一忍樣
至於你要既相 人証都有一堆 斷估唔會一堆人一齊屈一件下話 用下腦唔該
回復 支持 反對