收起左側

[分享]純刀遊/雙修遊俠 (19/11 更正部份修資料)

原帖由 外道 於 7-8-2008 19:45 發表
樓主講真你有好多.....
錯~港服有人練好~!!~破腕/破足定破足/破腕~我建議看情況!!
打戰士(破腕/破足/破防/毒蛇/平打)~如果你用破足/破腕~你一早被他重壓了~!!ー下重壓減400hp!!不好試!!
打弓遊ge話~走啦!浪 ...

首先多謝你既回覆...可能我冇講清楚,,,我改改

其實我未講到對各職既打法0.0""但係你所講既見到弓遊同法c就一直走?咁樣你係戰場入面一定會好悶~~

回復 支持 反對

我都有個刀遊~~
後尾走去玩盾戰了-0-""
等我睇下你既心得~
回復 支持 反對

原帖由 外道 於 7-8-2008 19:45 發表
樓主講真你有好多.....
錯~港服有人練好~!!~破腕/破足定破足/破腕~我建議看情況!!
打戰士(破腕/破足/破防/毒蛇/平打)~如果你用破足/破腕~你一早被他重壓了~!!み下重壓減400hp!!不好試!!
打弓遊ge話~走啦!浪 ...

咩職都唔好打..甘你玩黎做咩 囧
你做水工吧啦=]
回復 支持 反對

原帖由 小hi 於 7-8-2008 21:39 發表

咩職都唔好打..甘你玩黎做咩 囧
你做水工吧啦=]
你會我ge意思啦~你味試下追住個弓遊打lo~睇下你磨他血定他磨你!!
我並無話ー直走~你可以放左個破手+藍走~你可能不知道刀遊點玩!!你試下用毒蛇衝雙手~他5被你一個重壓我同玩鞋!!
回復 支持 反對

原帖由 外道 於 7-8-2008 22:41 發表
你會我ge意思啦~你味試下追住個弓遊打lo~睇下你磨他血定他磨你!!
我並無話ー直走~你可以放左個破手+藍走~你可能不知道刀遊點玩!!你試下用毒蛇衝雙手~他5被你一個重壓我同玩鞋!!

我諗唔會有人毒蛇衝雙手掛@@"
回復 支持 反對

我有阿XD...沖完馬上小跳..沒事...當然是看準時機的...建議心血少的人別這樣做XD
回復 支持 反對

好多個人心得同經驗

support!
回復 支持 反對

又更新左喇=]多左篇毒霧可以see see~
回復 支持 反對

更新在哪...我看不見- -只看到最尾的亂水篇...樓主我也出了教學..有機會指點下XD
回復 支持 反對

咩叫ck????/////////?
回復 支持 反對