打印 上一主題 下一主題
收起左側

光弓強還是神聖強@@?

神聖同光弓我都玩過
神聖既話,最好加攻屬(個人喜好),咁樣pvp,打死地都ok既!
光弓就應該會係全屬(好小光弓pvp,多數人用3轉) 所以基本上係打死地先會用的卡

解釋完畢,自己決定-.-(不喜別凸)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
sai6606 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

2張卡也有各的長處,
光弓:多大技,打死地有用,pvp也有時有用
神聖:pvp不算強,試想想,如果你沒mp即=再見了~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

個人認為 咒3死地係最勁 弓5都唔夠佢勁
你地有冇見過弓5單拖死地
我見開都係咒3單拖死地 可能我見識少
仲有我見過之前有一個post係分析
光戰/光弓同光咒
最終結果係光咒最高攻
如果講到pvp 光咒都唔一定輸@@
有錯勿插~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 kkoo@ 於 19-8-2008 14:06 發表
個人認為 咒3死地係最勁 弓5都唔夠佢勁
你地有冇見過弓5單拖死地
我見開都係咒3單拖死地 可能我見識少
仲有我見過之前有一個post係分析
光戰/光弓同光咒
最終結果係光咒最高攻
如果講到pvp 光咒都唔一定輸@@
...

實際上咒3轉既所謂單拖
多半都係1隻1隻咁打
光戰都做到,只是光弓比較難
頂多只能算是單人死地續戰力較其他兩張卡強