查看: 2605|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手快速升JOB...幫你地解決

好...由冒險家升去轉職唔使我教啦=3=
當你地18LV轉職...20LV開始時空任務有音之花既
開左佢...之後做完果時...就會有EXP..同職既EXP升...
多數D人4XLV先有廿幾JOB...呢個時候音之花同主任絕對幫到你
音之花做完果時...轉返做1轉..等D職業 EXP俾1轉拎...如果你想升2轉JOB既..唔使我教啦= =
主任都係...未按任務完成OR未去搵NPC完任時...先轉返做1轉..D JOB EXP就會俾晒佢
同埋....本人絕不建議各位打豆升JOB...因為實在太慢...太多白木  "
最好升JOB既地點>>>>隕石墜落點(好似係咁寫= =)
死地有得升當然好...但不建議俾錢人帶升...因為咁樣易俾人昆...
洗時空做音之花任差唔多係最快既方法...我用左1星期....由16LV1JOB弓手...做左45LV40JOB弓手....
絕對冇打死地...只係重複以上步驟  "

個人意見..多謝多謝^^~

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復

我想講係打時空至有音之花,咁唔係個個任都有job經有時係收任務物品或者其他,咁咪成日至狂打時空,一個時空打20幾次好悶......= . =
仲有42-44lv-打隕石順便升lv 我就係^^
回復 支持 反對

萬一有d人唔好彩.打親都係收集任?
只係我一至兩個係打怪?(我就係= =)
咁我想問樓主點算好?
回復 支持 反對

隕石度好鬼多人搶怪- -..`
回復 支持 反對

無敵小豆子是無敵的

打隕石一隻怪最多都只有JOB 0.0x%

但小豆子一隻已經有0.01%JOB 而且不用找怪

何況小豆子生怪速度快

所以小豆子是無敵的[[onion_10]]

絕對無意跟樓主唱反調的[[onion_26]]
回復 支持 反對

但係高job d果時1粒豆係升唔到0.01%嫁bo
回復 支持 反對

原帖由 destiny3000 於 23-8-2008 11:24 發表
我想講係打時空至有音之花,咁唔係個個任都有job經有時係收任務物品或者其他,咁咪成日至狂打時空,一個時空打20幾次好悶......= . =
仲有42-44lv-打隕石順便升lv 我就係^^

我知係打時空先至有音之花...收集任務身品果d...唔係咁難做姐呀麻...何況你可以搵埋d差唔多lv既fd...陪你解...3個人解...一齊開  "一次都有3個音之花啦-0-如果係收集任既可以del OR 有既咪去完埋任拎多少少錢都得架姐^^~一個時空打幾廿次好正常呀= =好似42時咁...又可以升LV  "又可以拎音花...唔想慢慢打既...可以打41時呀  "平均一分半鐘一場...你可以試試^^~
回復 支持 反對

原帖由 ckboy2001 於 23-8-2008 14:48 發表
萬一有d人唔好彩.打親都係收集任?
只係我一至兩個係打怪?(我就係= =)
咁我想問樓主點算好?

音之花住係可以DEL的= =
唔一定要做架麻=0=
回復 支持 反對

原帖由 ‵小小邪; 於 23-8-2008 15:04 發表
隕石度好鬼多人搶怪- -..`

喇喇喇....我就係針對呢一點...先叫各位唔好拉怪打
一隻隻咁打  "
如果你拉怪打...D人實搶硬你=.=
但係你一隻隻咁打既話D人就唔會搶你啦  "
回復 支持 反對

原帖由 風之子 於 23-8-2008 15:18 發表
無敵小豆子是無敵的

打隕石一隻怪最多都只有JOB 0.0x%

但小豆子一隻已經有0.01%JOB 而且不用找怪

何況小豆子生怪速度快

所以小豆子是無敵的[[onion_10]]

絕對無意跟樓主唱反調的[[onion_26]]

你鐘意打豆升JOB既我阻你唔到架啵-0-
但係我想問下你...唔知你打足一日豆...會俾人搶幾多次場呢??又升到幾多JOB呢??
隕石其他職業好唔好升我唔敢寫包單...但係弓手絕對好升  "

評分

參與人數 1 -3 收起 理由
sai6606 -3 連帖x3

查看全部評分

回復 支持 反對