打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 自創咒術師攻略-_-“+後期補充完成.

裝備配搭
事實上, 40等前的裝備略略穿就可以了, 不過也是有得說的啦,,不然會被打
1.  
15仗→21仗→26
(30) 火咒建議用30,

是什麼咒都好用啦-_-“

(37) 水咒才好用37, 加攻不錯
(40) 光咒才會用到此仗吧, 我用此仗打神殿很輕鬆
40等前仗  有古代的就很滿足, 不需太好

43 月之仗
紅色弱智
瑪雅仗

這三支仗各有優劣,
43月之仗 最低攻但穩定, 價錢也便宜 [ 8m傳說中的 =.=]
45紅色弱智 最高攻+效果最好, 價錢自然超貴, 很多高手推薦此仗,
但個人認為,, 後期有仗更佳
46 瑪雅仗 攻擊力中等, 價錢也很有商量地步, 效果其實不弱,

三支中我最愛, 個人也是用此仗的-_- 神秘的+6 可以用到54

其實三支仗到了54Lv也會換的, 何必執著 -__-“
我個人是建議 優越的+3 以上較好
打怪會很吃力的, 認真的說-_-‘’
54等仗  很佳的一支, 個人有一支傳說中的+7, 贈送朋友去了q_q
63/65仗就是後一支了,
我用63仗因效果較佳,

再下來71, 75. . .快頭暈眼花了@@

2.  
槍真的44等前也不述及了, 有什麼槍用什麼槍就好
44槍此槍不買不可,, 不買的話給我去滾吧=__=V
58槍可以跟44槍交替使用,
此槍給我沖到古代的 不然不要見我 []

67槍好像頗貴吧, 我用神秘的+7已經貴得我@@@@@-.-
之後的也不太清楚, ,對不起-_-

3.
咒師都系少血低防架啦 -_- 系吾系都死, 所以我都好少理
有高防的袍就用高防的袍

當中55袍買一件好, 藍智慧法袍
加防多, 效果也好
44+55+54 你認為你會有餘錢多出來嗎==!!
儲錢就是要,,囧囧 當然自己打出來也很高興的-v-

當然裝的方面, 有最好的就有最好的吧^_^

咒術師攻略就到此完結了
下次會開新帖說說弓手的  ;).. 有時間的話..

回復 支持 反對

好呀好呀@@你既咒師實在非常實用~~
好期待你既弓手攻略唷^^加油~
回復 支持 反對

支持.等緊你個個弓手攻略
回復 支持 反對

好好`1
我升到75了
簡直係人生既成功第一步
回復 支持 反對

原帖由 膠粒16-11-2008 12:31 發表
好好`1
我升到75了
簡直係人生既成功第一步

,
咁誇張-口-?  
睇你有玩勁舞喎  我20lv都未到=.=" ( 逃 ) 我出左BU135 左右就無玩啦/_\

75Lv了吧
接下來不可以跳關了;;;
還是打天使升吧  [ 轉水咒打較好 (?) ]

槍也換了67了吧,, 仗方面建議75哦 當然有更好的仗就用更好吧

也歡迎其他會員發問問題   解答到一定盡量答
回復 支持 反對

最好出埋劍攻略呀 等你出
回復 支持 反對

原帖由 charile17-11-2008 13:20 發表
最好出埋劍攻略呀 等你出

哇-.- 想我再昆多幾十樂點咁爽?
好啦.. 我有時間就寫埋劍啦,,
但個人真系玩劍經驗好少= = 我好吾鍾意用近戰職業
回復 支持 反對

我囧囧..
你有冇弓手心得?
你有的快say ok?
回復 支持 反對

原帖由 aa1ss2dd3 於 6-12-2008 03:35 發表
我囧囧..
你有冇弓手心得?
你有的快say ok?

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3472361&extra=page%3D1
我真的囧了-_____-
你有睇置頂的話才不會要我say ok
回復 支持 反對

hihi~~
資料好齊ar~~~
我43lv(真係卡到...)
想問下,打音之花o個陣,if 打o個5十幾lv ge怪,你建唔建議打..~
(eg我宜家要打到獄炎精靈)打唔打好le~?
另外,點解我job34lv 都用強唔到光彈 ge?
回復 支持 反對