打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 自創咒術師攻略-_-“+後期補充完成.

如果係我,唔建,咒師少HP AR,你更樣好容易死
你要學的,去林克的NOSTABLE CAMP洞學
ps:每次學你一定草D錢先
回復 支持 反對

hihi~~
資料好齊ar~~~
我43lv(真係卡到...)
想問下,打音之花o個陣,if 打o個5十幾lv ge怪,你建唔建議打..~
(eg我宜家要打到獄炎精靈)打唔打好le~?
另外,點解我job34lv 都用強唔到光彈 ge? ...
terryhk123 發表於 29-12-2008 13:16

-_- 下, job34強吾到? 你系米無學本身既光彈先囧 或者吾夠錢/吾夠cp.
打音之花如果要打五十幾lv既怪就吾好打啦
未必一定要打架嘛@o@"
音之花還是打差不多lv的就好了
ps: 43lv有34job咁高既@@
回復 支持 反對

同埋怕你死好多次,負埋面子........
回復 支持 反對

76lv咒(是我)
除左打死地打咩升好呢
回復 支持 反對

你想升得快還是升慢慢?
其實呢個lv都不是自己升的了吧-口-..
都是帶人升多過自己升..

都系建議番森林同埋打天使 =D
當然用水咒會好打D   水漩扣天使都系可以有8000上既威力
回復 支持 反對

我41LV咒 嚴重卡等ing
點升最好? 37時好似好慢-0-
(都唔知81lv弓 我點升架-.-)
回復 支持 反對

我41LV咒 嚴重卡等ing
點升最好? 37時好似好慢-0-
(都唔知81lv弓 我點升架-.-)
peter2223 發表於 3-1-2009 09:35

41咒就卡等了= =||
我建議神殿1F 跟 魔法師之塔 升Job好了
這個Lv升jOB比升LV更重要

因為你升不了多快的,, 用赤紅爆37時空也是很慢的= =..
37時空其實真的很好升   還是努力吧..;)
只有升到光槍咒才能轉打洞3/5,, 轉光槍是轉升LV地點的一個關鍵
PS:可以講埋JOB嗎
回復 支持 反對

37# 乂蘋果汁卍 我41lv 2轉19job 1轉20job 其實我有考慮過打豆先 但係我2轉都未有20job 分分鐘3轉都打唔到 升job來無用-.- 有咩方法可以升快少少d job?
回復 支持 反對

37# 乂蘋果汁卍  我41lv 2轉19job 1轉20job 其實我有考慮過打豆先 但係我2轉都未有20job 分分鐘3轉都打唔到 升job來無用-.- 有咩方法可以升快少少d job?
peter2223 發表於 10-1-2009 13:13

你可以打豆先既._.
因為此終赤紅可能要超後期先有用(第4章吧...)/冇用
我諗你升到46,都差唔多3xjob(maybe35)
之後再去打豆用2轉都未遲...(可以升哂20job先再打時空嘛)
回復 支持 反對

37# 乂蘋果汁卍  我41lv 2轉19job 1轉20job 其實我有考慮過打豆先 但係我2轉都未有20job 分分鐘3轉都打唔到 升job來無用-.- 有咩方法可以升快少少d job?
peter2223 發表於 10-1-2009 13:13

你可以打豆先既._.
因為此終赤紅可能要超後期先有用(第4章吧...)/冇用
我諗你升到46,都差唔多3xjob(maybe35)
之後再去打豆用2轉都未遲...(可以升哂20job先再打時空嘛)
回復 支持 反對