打印 上一主題 下一主題
收起左側

劍士二轉加點難題

原帖由 傻小乂明 於 14-11-2008 21:48 發表
你都傻架吾加屬點pk呀你吾加攻點打怪呀除非你升lv正係死地升可以加爆血引怪

正因為pk先唔可以加屬
人地火抗100% 你幾高屬都同無加過一樣
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 23-11-2008 01:41 發表

正因為pk先唔可以加屬
人地火抗100% 你幾高屬都同無加過一樣

正式d黎講 要講破百
不要忘記44神器a_a(我諗85唔洗講住-w- 畢竟樓主可能仲未到85lv@_@[正確d黎講係 80%樓主未到85lv xD 當然有買ac的可能了])

回#10
唔加攻+哂防+哂血+哂屬 都係打到 不過可能少攻d 唔係打唔到v_v
+攻相信係對火暗光有效d(是針對打火暗光怪)
+屬當然係打水怪啦!
+防=以防禦去進攻 不過都係有最低攻擊的問題
+血 講岩左 係爆血拖怪 不過唔止死地得 +血我覺得同+防大致上差唔多 一樣只係等到隻怪慢慢殺你~從中乘機殺怪!
(都係慢慢殺吧= = 不過加hp果個pt 唔係有獎勵加攻咩?)
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

我無忘-c- 只是無視了.............

我諗加防的人不是為了加防禦力
而是為了pt獎勵 (加迴避)
畢竟本來加黎就唔明顯......
更有最低攻擊的缺點

其實差30幾迴就已經見效
以對方都在62lv的前提下.......
我之前隻劍用神夜係斬唔中用古62甲左右的劍士
但就斬得中用55甲的人    (55甲同62甲正好差30幾迴)
回復 支持 反對

血攻  一定 -0-[[onion_53]]
回復 支持 反對

20-40血...全攻...PVP
     \/            全屬...打怪
回復 支持 反對

講真..有幾何用2轉劍拉死地呢''?用到用3轉咒啦''
打死地都唔輪到你(黑心左d[[bao_34]])
本人應該先攻..後防..因為2轉本生有+防(版主講)
你應該+左攻先..防再+小小..打埋個防盾..應該就一流

但係有第2種玩法-  -
就係伶泥頂- -''血防..但係呢個玩法要有錢先得''你要買一個靚再生盾- -''最小45%up-  -''
咁你去雪地/pvp''就真係打不死[[bao_36]]..BUt..你把武一定要靚..唔係打人唔痛~!
回復 支持 反對

我呢就70血全攻
我第日裝勁d同高lv d,,就升過張,,
要40-50血全攻一系50-60攻再血
回復 支持 反對