打印 上一主題 下一主題
收起左側

弓手最「不」全面攻略 進度:99% 第二頁續完.

原帖由 lam31827-10-2008 12:39 發表
我咒ac61lv=v=
弓ac就38lv-3-
去左大法師到打,好快到左20job-v-
宜家40lv.\_/.
加油>v

咒AC 61LV-__-.. 加油呢

其實個人認為後期的時石可以拿裝的都可以打-口-''
38LV弓建議去打37LV時石呢, 不比魔法師之塔升得慢

分別是: 37LV時石你要懂得怎去打才快
           魔法師之塔是你可以秒怪就快

但兩者都要識拖怪-__-+
37時石= 無三粒混種+$14000 入袋
魔法師之塔= $4000~6000入袋 +好多混種
兩者交替打就很快的了~
38時石其實真的會不好打-口-' 沒轉光很難呢! 我覺得

回復 支持 反對

多謝板主~
我考埋physics同chemistry試下打埋劍攻略Q_Q

HistorY還沒考得好/_\ 灰
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 28-10-2008 16:00 發表

嗯嗯,, 我想43lv打神殿1F [前半段] 會較快的!
大法師之塔也可以, 當然裝備夠好一招秒也更快
隕石你一定會跟人爭, 而且也爭不多

42LV時石找人組吧,, 45LV也未必夠打= =43LV怎打
其實是45LV換了紅手指後會好 ...

我想問多幾個問題-  -"

1)刺客d pt 應該點加?

我衣家51lv 36job~

2)我衣加應該用弓手升上去定係用刺客升上去?

回復 支持 反對

原帖由 。紅茶。 於 1-11-2008 09:33 發表

1) pt嘛,, 看你個人 我是什麼s卡都點屬的= = (不懂配)

2) 刺客先滿20job, 再弓手自身升上去  你的Job太低了! ( 36job=口= )

建議到42lv時石升job呀,,沒到37job前都可以到42時石升~
回復 支持 反對

刺客係要黎pvp既卡,所以應該係全攻...
個人覺得有sp(基本)時用刺客升..遲早有用..
回復 支持 反對

原帖由 兇手 於 5-11-2008 10:43 發表
刺客係要黎pvp既卡,所以應該係全攻...
個人覺得有sp(基本)時用刺客升..遲早有用..

嗯嗯 pvp 刺客的確好好用
但個人不會玩pvp的~ 因此也不會去點= ="

sp方面,, 就看個人使用情況而定吧-口-
回復 支持 反對

。紅茶。 發表於 1-11-2008 17:33

1.普遍黎講屬攻呢2種 PVP你就全攻 打怪半攻屬 仲有攻打怪係勁過屬既
2.你弓手指咩?如果係輝弓既話就用呢張升上去
暗弓呢張係死地就易升 可以搵人幫你升 應該冇咩人用呢張拖怪升LV(少大技)
回復 支持 反對