打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [A ser]漫遊星空 招收有心既大家~

以前星團既人......如果見到既...記得搵返我地! by 你們都騙我(曾經的隊長)

回復 支持 反對

樓主...我都係紅國..我想入你個部隊...唔知得唔得@@?
ID:本多卍忠勝
21LV雙手戰 技術不太好

我真係好想入你個部隊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

hi~
我係紅國既埋怨~
多謝你支持紅國呀@@

不過最大敵都係幻影-.-
月下狼 發表於 14-11-2008 09:54

幻影已經大不如前,雖然默戰琴晚有出現...
宜家我比較睇好老頭,合作度同熟練度都比幻影高好多...

(利益申報..我唔係呢兩個團ge人,不過我入ge團係集結喺老頭隔離,幻影對面.)
回復 支持 反對

hi~
我係紅國既埋怨~
多謝你支持紅國呀@@

不過最大敵都係幻影-.-
月下狼 發表於 14-11-2008 09:54

幻影已經大不如前,雖然默戰琴晚有出現...
宜家我比較睇好老頭,合作度同熟練度都比幻影高得多...

(利益申報..我唔係呢兩個團ge人,不過我入ge團係集結喺老頭隔離,幻影對面.)
回復 支持 反對

8# 屎眼狂刀

我紫國原本個正身(自從藍角分身高級過佢,佢自動變咗做分身>.<)
由型男索女開始入過個團,基本上我online都唔會見到其他人online,
本來打message比團長叫佢升我做副隊長幫佢振興番個團,不過都冇任何反應,
佢應該都冇online好耐,轉咗團,個個團都係咁...........真係心都淡........

我覺得紅國比紫國強大,比較多人有鬥心,紫國太多白木,合作ge少
回復 支持 反對

藍國萬歲
老頭萬歲
(飄)

(唔關幻影事._.)
亂世之奸雄 發表於 14-11-2008 15:49

藍國有咩問題,你一定知....我覺得紫國化,水工化,kai子化...-.-
回復 支持 反對

藍國有咩問題,你一定知....我覺得紫國化,水工化,kai子化...-.-
鬼整你 發表於 2-1-2009 20:03

你個團係咩團我知既-.- 某城呀ma
回復 支持 反對

25# 鬼整你

如果你可以幫我振興番個團就好=]

最近都就exam冇咩時間玩fez
回復 支持 反對

唔係舊團員入唔入得[[onion_17]]
回復 支持 反對