打印 上一主題 下一主題
收起左側

我想問下58lv咒你邊到升??

5係左則,係右則
回復 支持 反對

叫人大暗b,最簡單
回復 支持 反對

叫人大暗b,最簡單
sy6132098 發表於 3-2-2009 14:05

咁叫人帶打死地更加簡單啦- -
你咁樣答好xxx姐(大概係廢話咁樣)
咩都要人帶帶帶
回復 支持 反對

我係幫手打死地喎
其實你合鞋+手就有40%以上
加埋d武裝果d就ok夠打,但打果時咒唔好行緊出
加上用3轉+神武   都80%以上喇
回復 支持 反對

我係幫手打死地喎
其實你合鞋+手就有40%以上
加埋d武裝果d就ok夠打,但打果時咒唔好行緊出
加上用3轉+神武   都80%以上喇
manchun2hk 發表於 3-2-2009 20:31

唔係掛- -''
加埋神武先得80%=.="?!
求其買隻暗鞋&手(如小偷鞋&絲質手),起碼人物本身唔計卡片既暗抗,都有50吧- -''(加埋x口最好了),
講真,如果58lv咒本身唔加神武都只係得3x%抗,太低了- -....(起碼都有50%啦- -...100%先變到無屬攻wo)
回復 支持 反對

其實右側d光狼係靠近攻的,所以你用光抗都冇用,防唔到幾多
回復 支持 反對

其實右側d光狼係靠近攻的,所以你用光抗都冇用,防唔到幾多
a202037 發表於 5-2-2009 17:25

近攻其實都冇咩關係.0.
話說打琥珀,d怪都係過百屬的(不記得是幾百啦.0.唔知100定200)
._.
如果你一身冇抗,秒殺is ok@@"
成身100%抗or以上,
殺你都係丁點兒._.

比多個例子你._.
我用刺客拖光狼,(54lv的)
成身廢光抗._.(只係23%,廢事從第2個ac轉抗黎)
之後拖左幾隻(5隻吧@@)
大概都只剩1k~2k血(自己係大約5k血,唔知係5004定係幾)
d光狼速攻(光狼第1次攻人通常都係閃過黎咁攻 ,勁d的._.)
扣400~800(爆擊800哦!)
普通攻擊大概200~300(冇爆的)
如果5隻光狼一齊速攻,
2~3次攻擊已ko了
普攻5隻黎,1下最起碼都扣哂1k血._.

當然係冇彈跳果陣,(就算跳左都要cd吧~"~?技術不好-口-"><)

明白抗的意義嗎?

就算係近攻,
都係遠攻驚d姐- -''遠攻d人既攻,2格內(?)只有70%攻擊力

提外話:技術才是王道(能避能攻打帶跑@@"拖怪唔甩怪,唔知點講-3-總知d怪唔走佬-o-")

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對