查看: 11503|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家想唔想.............................

大家想唔想............大家想唔想GM搞合sav???
(不歡勿串[[bao_20]] [[bao_20]] )
我就想........我fd個ac係天空而我海洋.........
搞到佢就我係海洋佢重升..........
合sav就可以一齊玩la[[bao_21]] [[bao_21]] [[bao_46]] [[bao_46]] XDD
(不歡勿串~  )
大家發表下意見[[bao_21]]
回復

合ser咪只會拎ser負擔增加
而且你咁講咪即係滿足你一己既私欲
回復 支持 反對

香港版nostable已經唔多ser(天空+海洋+大地)
人地台灣就係太多ser先至要合的
如果再合,ser一定會爆囉
加上合左,你如果有玩開海洋+天空,又高lv,你就死得
回復 支持 反對

甘d人就會多到爆棚~ ==
回復 支持 反對

唔太建議合ser...
又唔係多地方打怪...
合ser咪搶餐死?
回復 支持 反對

想呀識多d人多人一齊先好玩
回復 支持 反對

我贊成合s @.@
p場又多人殺d
又可以多d人搵我帶死地
合s唔錯架
回復 支持 反對

但係d打豆場黎,全頻罵人d句又多左
回復 支持 反對

香港版nostable已經唔多ser(天空+海洋+大地)

manchun2hk 發表於 3-1-2009 00:04

nostable???!
係nostale吧[[ipk (15)]]

轉番正題............................

合ser只會更多人 更多人..............

雖然係話個fd唔同ser,
唔可以一齊升....
不過你有冇諗過合哂ser,升lv既地方愈多人呢?

就以樓上講話打豆為例
我打豆都要周圍搵個場(4豆~大豆場)
合ser ,唔通要加大個範圍,變成2豆~大豆場!?
跟住就算打到豆,ser1 d人都係度掛商 之後仲要掛埋寵,

ser1已經唔提(我係天空),其他ser我記得有個 叫[ 口十~~~口十] 個家族(唔係呢個名,我諗常打豆既人都心知肚明,係邊個族架啦,速成打出來就知了,於天空ser) 果個家族班人個個都掛豆&掛豆,阻住人地,就算人地趕埋隻寵走,仲係番黎,繼續掛掛&掛!黑人憎,,e家好似冇乜見@@

咁多掛豆既人,仲要合ser ,咁多ser都唔知夠唔夠比佢地掛@o@(指ser1~x ,因為唔知合併後仲有幾多ser)

夢之又唔係多ser,
光冒之前紅光橙光........
咁多ser先合,
跟住合埋得希望之光同夢想之光,
冇記錯又係隨機分ser,
就算合到ser,唔同ser咁會點???
唔通你諗住得番1個ser?

呀生,咁會勁多人架wo,
之後咪又係加多個ser(好似未來之光咁)

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 詳盡見解

查看全部評分

回復 支持 反對

我要佢把海洋之夢改為朱古力之夢(個名好聽)

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
sai6606 -5 推15日前的舊帖

查看全部評分

回復 支持 反對