打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

回復 60# 的帖子

你要知道只要有錢 什麼職也可以成為一個變態的職業(仲要有運氣)
另外要搵大錢 其實咩職都無所謂 因為運氣才是王道 其次就係做奸商係最好搵的職業(只要做得好~
至於秒殺呢 唔洗有錢都得 相信你會好快發覺你可以秒殺蝸牛的xd

諗戰士轉咩職之前先諗有無耐心經過漫長的2轉

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

2轉當然啦,所以說呀,說2轉才3轉,人人說3轉強強強..2轉久也是沒用

問一問..咩職升lv最快?冇錢咩職快?有錢咩職快?
講埋轉咩好..免得我又諗..

回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 28-4-2008 06:50 PM 發表
2轉當然啦,所以說呀,說2轉才3轉,人人說3轉強強強..2轉久也是沒用

問一問..咩職升lv最快?冇錢咩職快?有錢咩職快?
講埋轉咩好..免得我又諗..

有錢 = 當然標賊 o__o (聽公會d人講有錢可以一個月升到 100)
無錢 = 看你做唔做pq姐 ...
做pq = 差唔多所有職一樣
唔做pq = 戰士/僧

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 62# 的帖子

我識(記得)既人入面最快係1日2轉 佢係法師
有錢同無錢邊個升得快就唔清楚 因為我一直依自己既進度前進
同埋最多都只係俾意見你 如果幫你選埋 就唔係你玩啦 就好似人地俾個ac你幫人升咁

p.s個人認為戰士中騎士比較好 不過比較喜歡火毒

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

哦...我都諗緊用見騎好冇,打怪好似幾勁...其實升lv快我就做xd!(廢話= =)

唔知點加好呢..有人話唔洗多dex..有人話攻高打唔中就死,我唔知點好bor><
(不如索性講晒d職業加點出黎..識的話..)
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 30-4-2008 00:03 發表
哦...我都諗緊用見騎好冇,打怪好似幾勁...其實升lv快我就做xd!(廢話= =)

唔知點加好呢..有人話唔洗多dex..有人話攻高打唔中就死,我唔知點好bor><

其實置頂既精華區都有齊各個職業既配點方法
戰士黎講 個人認為真係唔洗咁多敏
敏可以用裝來補上

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 BrYaNcHeUnG 於 28-4-2008 20:47 發表

有錢 = 當然標賊 o__o (聽公會d人講有錢可以一個月升到 100)
無錢 = 看你做唔做pq姐 ...
做pq = 差唔多所有職一樣
唔做pq = 戰士/僧

有錢更係可以1個月100lvl la
買個朝10至晚2既雙經(共4組)1個月,平日打2-3個中,假期打個6-10個中,100lvl冇難度,乜職都得

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 30-4-2008 00:03 發表

其實問左成個星期,你開左角色打未,未既話試一試玩,那怕係1-2個中都好過紙上談兵.
永遠都唔會有一個class 係overpower 既,否則個game d player 只會玩一種class
如果你問邊個class 最多人玩,(主角色)
一定係僧
回復 支持 反對

係..我係9型人格的第5型= =如果好聽d就精於謀略而疏於行動..難聽就多說話少做事><
唔係問多人ge..問邊隻好..問咁耐係我不嬲玩咩game都想做好準備,避免衰左就夠晒香= =
無奈...搵錢都係戰士姐..到底pq除左槍騎係唔係玩見騎,話晒d技好過狂戰= =
狂戰長遠計,我目標係戰士搵錢開鏢做正職= =

問埋,d鏢買完有得補,定再買?果d日,雷,月鏢呢,咁貴係因為有得補又勁?
回復 支持 反對

同你講...梧好玩最好..玩劍又命中煩...弓標又血少煩..法師又用mp多煩...最好梧好玩就冇野煩
回復 支持 反對