打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

原帖由 榤奇 於 30-4-2008 06:02 PM 發表
係..我係9型人格的第5型= =如果好聽d就精於謀略而疏於行動..難聽就多說話少做事><
唔係問多人ge..問邊隻好..問咁耐係我不嬲玩咩game都想做好準備,避免衰左就夠晒香= =
無奈...搵錢都係戰士姐..到底pq除左槍騎係唔係 ...

所有標都有得補 .. 除左某d標系某d地方 (例如 紙飛機唔可以系靈藥仙境補)
d標貴除左型之外 , 仲高攻好多 ...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

哦,咁好ge,唔怪得咁貴啦~
我搵唔到見騎點加,但睇到戰士加點..
但係又出個問題..
有人話唔洗多dex,又有人話多str...有人叫我用裝補,又有人叫我買水= =
咁點加好?見騎呀,點加呢??
回復 支持 反對

原帖由 ↗Hang↙ 於 30-4-2008 21:38 發表
係邊到合d野架 如:紅色手套  同埋捲軸係邊到合架? 同埋d傘係邊到買 同埋點開個人商店

1.有色手套都係解住同轉蛋返黎的
2.捲任何地方都可以合 只要你裝備到(如果你係話合成捲軸呢 100%大多可買 其他解任同轉蛋先有 無得合)
3.傘只可以打同轉蛋得黎 暫時唔知有無得做任囉
4.需要買點係商城個到買

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
=羊= + 8 *4

查看全部評分

回復 支持 反對

見騎怎加好..不知力還是敏好- -
有人叫我用裝補,有人話買水好過..
點加好??
回復 支持 反對

水只係加10命 ,
基本上水同裝都要 ,
建議1開始敏=LV x2 ,
大約50敏之後睇你想點升 ...
pq任就加多少少 ,
平時打怪既話用埋10敏巾 , 其他垃雜野加埋應該都有70敏 , 夠用

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

哦,即是50左右,加埋裝夠70就得? pq搵錢同升lv都升好多??
回復 支持 反對

睇你打咩升=   = ,
你可以預先SET定要打咩怪升 ,
之後去D網度睇下隻怪咩能力值 ,
先加敏 , 當然無話一定要幾多敏 ...
但係 , 講得既都係有效率既加點 "
大約50敏既加法當然係有顧及後期既需要啦 ,
廢是加得多之後又要送錢比黑橘-___-"

打怪必中公式
怪迴避x(3.66+(怪物LV-角式LV)/7.5)
如果你高lv過隻怪就可以跳過  (怪物LV-角式LV)/7.5  呢1 part
剩係3.66 x 怪迴 就得

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

如果你係話買捲
100%的有大木林Ⅲ 沼澤地Ⅱ 愛奧斯塔44樓 天空之巢路口 天空之塔14樓

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

嗄,咁加法...我覺得智打低lv怪..因為要的是殺怪速度..不是升lv= =
咁我要3.66 x 怪迴?
回復 支持 反對

其實打低lvl (20以下)係可以忽視命中問題,一來怪本身迴避率低,2來自己打怪攻擊力本身都好'飄',到17lvl 先問始加敏解21-30pq 都唔遲.
1-35等,戰士,最理想係打d 2-3下ko 既怪,1來唔使行黎行去,2來多2下,可以平均番d精準不足既
'飄'
至於法c,鏢賊(用雙飛)都係打一下一隻既怪,
弓手未玩過,不過我諗差唔多

評分

=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對