查看: 19953|回復: 34
收起左側

[綜合討論] 用乜寵最好?

E家42Lv用咩寵最好?[[bao_27]]
單選投票, 共有 67 人參與投票
4.48% (3)
85.07% (57)
1.49% (1)
8.96% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

當然係夢古啦,有得用就用就最好(建議係夢古夢古)
回復

夢古啦緊係-.-多血高防 用黎頂怪
回復

--?[[bao_35]]

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
sai6606 -2 無意義回覆

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復

用劍夢好D,血多呀![[onion_78]]
回復

個人建議係夢古夢古

比較劍夢:
夢古gd:                              
夢古高抗   回避高     命中高       遠防高   
劍夢gd:
劍夢多血  劍夢攻高   爆擊勁

缺點就係相反啦

仲有其他方面既分別(自己意見,覺得好就好,覺得衰就衰@@)
1:夢古20%暈,劍古4%出血(我諗暈好吧@@)
2:夢古所有攻擊以40%減80%傷
劍古近攻以50%減60%傷
(夢古好吧@@我認為)
3:夢古光屬0%,劍夢暗屬70%(不懂分~_~)

由於唔夠資料唔知同lv既夢古&劍古比較
好心人請提供資料
資料係:近防&魔防

比較既夢古同劍古lv為:
夢古63   劍夢69
(我係睇夢古邊樣比隻劍夢勁, d能力不嬲愈勁架啦@@[血,攻,命中,防,回避],搵夢古的優點=搵劍夢的缺點@_@ )
由於劍夢係魔防只高夢古8, 未能推測(個人認為夢古勁d)
而近防劍古係高49,推測劍古近防勁d

註:mp係廢的(好似真係廢的,未試過扣哂+上1招都唔洗任何mp,,,so 我諗係冇用)
maybe再低lv d既夢古/劍夢可能數值未必係勁過/廢過人地,以上數值只作參考

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
sai6606 + 15 熱心協助

查看全部評分

回復

夢古夢古最強@@
回復

乜唔係劍夢咩[[bao_34]]
回復

夢古夢古屈機的[[onion_43]]
回復