查看: 2208|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

63lv弓同65lv弓

頭像被屏蔽
回復

65就高攻d
63就爆擊高d

d人話63pk 65打怪
回復 支持 反對

高攻(65)高爆(63)
回復 支持 反對

你應該有光弓拉?   你張光弓如果全屬  最好用65 打怪會好用d  如果半攻屬 用獅弓           pk1轉就用獅弓  5轉 (全屬)就一定65嫁拉  因為全屬爆擊吾系好高,你用獅弓都Ok既   半攻屬就都用獅弓pk           我正身都系弓A_A
回復 支持 反對

65弓有+3抗@w@"比d無100暗抗的人打死地正@w@b
63弓我諗係for4轉的,but高攻到您啊(重點係平,古c+0都係7m)
回復 支持 反對

光弓緊係爆弓...水弓緊係高攻弓...
回復 支持 反對

65弓有+3抗@w@"比d無100暗抗的人打死地正@w@b
63弓我諗係for4轉的,but高攻到您啊(重點係平,古c+0都係7m)
元素 發表於 15-2-2009 11:12

orz,
火槍已經夠少人用,唔通你想話把c弓專用黎配合火槍咩 - -''
回復 支持 反對

你地攪GAG?  火槍  多數人地貪好玩昨  洗鬼理用咩弓好!? 你諗住拎黎秒人定秒怪?
仲有823個位吾識教咩人== !?光弓一定用獅弓  ?再上d個位-65弓3抗 你認為打死地冇100 +3黎有用魔!?講多次我上回講既野先A__A信吾信有得你 我玩弓都打度4,5萬(光弓)吾信就算數拉-
你應該有光弓拉?   你張光弓如果全屬  最好用65 打怪會好用d  如果半攻屬 用獅弓          pk1轉就用獅弓  5轉 (全屬)就一定65嫁拉  因為全屬爆擊吾系好高,你用獅弓都Ok既   半攻屬就都用獅             弓           pk           我正身都系弓A_A
回復 支持 反對

63lv弓爆擊高,65lv弓就高弓!!
回復 支持 反對

63c弓就比較多人用 因為多爆擊
回復 支持 反對