查看: 29701|回復: 10
收起左側

Lv40弓手的升法-口-||

我Lv40弓手唔知打咩升好-_-''
好多人都叫我去打神殿or隕石xx點果到升
但係d怪打我好痛-.-加上e 2個場都ok多人
次次引完都比人搶咁濟..
加上我係一個窮鬼-.-所以冇錢叫人帶打死地...

唔知大家仲有咩意見??

仲有1個問題-.-
就係我Lv40
job先得Lv20-.-[ps, 巡守都係Lv18-.-]
除左打豆仲有咩方法可以升job
因為我次次打豆 半個鐘or1個鐘先升得10-20%...
仲有我應該升埋巡守Lv20job先
定係唔理
升番未變身果個-.-?

plz!
回復

你邊個ser啊???天空,海洋定大地??
回復 支持 反對

叫人帶暗b吧...
4m7一場...
一場暗b佢會比4m7你...
你比番個4m7帶你個個就行了...
如果唔打豆...
就要打死地升job...
但你話你冇錢...
所以都係打豆升吧...
一係搵人帶暗b...
巡守我升到18job左右...
因為我目標係用5轉s卡...
不過你想玩巡守可以升埋佢...
但你遲d先升張卡都冇咩問題...
因為我得17定18job個下都打得完3轉s卡任...
5轉s卡多數都會係收番黎...
因為你65lv都未必做得到張卡...
除非有人帶吧...
有5轉s卡自然打到4轉s卡吧...
若果你跟任升job...
job係好難追得上lv的...
建議你打豆升job...

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

其實呢個階段,真係打隕石較好._.
隕石其實你只要搵岩時間去果度(如好早/夜d,通常天空好似7點幾都開始少左人@.@)
隕石應該打得唔痛既,你呢個階段可以1隻1隻打升囉
而神殿果度,你可以選東西北通路果d打,個人就未試過,不過解音花都唔錯的@@(不過40lv音花果d怪都唔岩吧),
加上弓手初期都唔係用到剋屬個s卡( 巡守,水屬.剋唔到暗怪),所以我認為唔係幾好升._.(其實係唔去升才對@@a")
另外可以試下打地鼠._.廢礦的,但我不清楚經驗夠唔夠多._.,但怪都蠻多既,近排去好似唔覺有咩人咁-.-

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

找人帶 P石 超快的~O~ 有料拎 可以合抗 遲D用 有名譽拎. 又有經.
回復 支持 反對

你話打到好痛 你可以做下任 咁就會中等中等地up
做任煩的話  5.6ser 2轉打隕石
回復 支持 反對

升水弓啦..水弓好好用架..
打\水章不錯升的, 同埋個人時空個D
回復 支持 反對

我之前個弓打比斯特1F 果度勁好升
回復 支持 反對

咁你死地好d..最快
回復 支持 反對

岩b幫到你