打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] e隻game開始好唔平衡

-0-...但係刺客都係pk最勁就得啦...
回復 支持 反對

但係我唔覺得佢好勁
回復 支持 反對

但係我唔覺得佢好勁
.ir 發表於 17-3-2009 19:41

唔係好勁即係勁啦-0-
閃技<--將被改低
但隱形仍是極有用之處
回復 支持 反對

刺客 廢到無得再廢啦e+....
對聖騎打都無得打.... d miss 60% 唔算係d咩
聖騎 +技 + 50% 命中   小血的刺客 一定會係15秒之內比人秒....
忍左都無用....聖騎有大暈技 40lv 果果  忍左又係死反出黎
+技果陣又會+傷 根本無得打 同樣  遊俠 得隻狗比較好小小  埋到身佢都係一個廢字....
其實miss 幾多唔重要 cd 奈小小就可以 唔洗改低 低左就 = 無用....
聖騎打唔入  狂戰比佢打反轉頭   法c又秒唔到 同職又miss..... 爆又唔係多 血又唔係多
防就唔好講啦.....  改左=廢左   無用的職 ( 現時 )
回復 支持 反對

刺客 廢到無得再廢啦e+....
對聖騎打都無得打.... d miss 60% 唔算係d咩
聖騎 +技 + 50% 命中   小血的刺客 一定會係15秒之內比人秒....
忍左都無用....聖騎有大暈技 40lv 果果  忍左又係死反出黎
+技果陣又會+傷  ...
雲。白色的 發表於 20-3-2009 00:42

我想講E個GAME係玩戰場多  即係團體戰
有技術既  有裝既   現在刺客殺人都可以好多
回復 支持 反對