打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 感孤技能功效一問 ><

在官網來看沈重袋子是孤唯一的範圍技 而且傷害可觀

我想問:   實際範圍有多大 ? (半徑為一個身位? 半個身位?)
             要學嗎,唯一的範圍技, ??
             要追加猛毒?? (加20%攻)

有關地雷問題:  要學嗎?? 傷害不少><  (專雷cd 小)
                     是範圍技嗎??

其他問題: 防封魔 防毒 防電氣麻痺  隱身  偷襲   
              五招的學習先後次序是什麼??

以上的很少文章會提及, 而且多聽聽其他人意見會更好lo ><
問題多了一點  感謝回覆!!! >.< !!!
回復

我想問:   實際範圍有多大 ? (半徑為一個身位? 半個身位?)最多可以打5個人,但命中唔高
             要學嗎,唯一的範圍技, ?? 你中2可以學但係一定要點到大師,因為要學毒袋
             要追加猛毒?? (加20%攻) 一定要學,因為呢招同毒暗器一齊用會好好用~
有關地雷問題:  要學嗎?? 傷害不少><  (專雷cd 小)呢招一定要學,但係唔係升lv技,你高感/幸打出來的數字會比較好睇
                     是範圍技嗎??不是,只有經過的怪物會擊中
其他問題: 防封魔 防毒 防電氣麻痺  隱身  偷襲   
              五招的學習先後次序是什麼??
隱身  偷襲一定要學特別係隱身之後果d防乜防密都等到耐tm點先好學
回復 支持 反對

好少狐狸會用技能打怪
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對