打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 懷疑比人爆過AC 唔知點算

不如等我地一齊黎解開呢個謎... ...
我係new手 發表於 29-5-2009 00:23

講開迷...令我諗番起....

駭客!去死吧!

樓主...聽聽話話用GASH+ 和 通訊鎖把啦...無點錯你...除非駭客偷左你部手機就話有機會爆到姐..
回復 支持 反對

我想偷你張迷既圖 = = 得唔得

仲有 真係好奇怪 我比人爆ac爆得

爆完ac 有水晶之類唔拎 唔知做乜 d錢冇曬但係

去fm咪去fm lo

洗唔洗特燈由奇幻走去(唔記得左邊到 唔係勇村 弓手村架好似)

好 都算 爆就爆 當我黑仔 吹你唔帳

第二次  我係奇幻 你送我去101 戈面 入fm 做咩  玩我

最想打佢就係 你放3張30%卷上我身上做乜? 內久??

我最近同新識既fd講番 佢地話咩跳線 定唔知跳咩= = 總之話係黑橘問題

我都唔知我係被盜定點喇而家= =

以上純粹發泄 多謝有位比我發泄
回復 支持 反對

我都比人爆過2次,第1次淨系令晒我d錢,第2次偷晒我d日標,囧...............
回復 支持 反對

我想偷你張迷既圖 = = 得唔得

仲有 真係好奇怪 我比人爆ac爆得

爆完ac 有水晶之類唔拎 唔知做乜 d錢冇曬但係

去fm咪去fm lo

洗唔洗特燈由奇幻走去(唔記得左邊到 唔係勇村 弓手村架好似)

好 都算 爆就爆 當我黑 ...
s0103600 發表於 31-5-2009 00:19

難道是有內鬼....?

潛水閃人-_-"""  

圖片於高登討論區所轉載

我都比人爆過2次,第1次淨系令晒我d錢,第2次偷晒我d日標,囧...............
ming35 發表於 31-5-2009 15:46

第3次.......
are you ready?
乖乖地用通訊鎖啦~
回復 支持 反對