打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手問題集中營(大量老手在此解答)

vpn 哂氣也orz...(本人對vpn沒好感
回復 支持 反對

我想問呢  d有色武器係邊到打  同理修羅拿咩武器好
回復 支持 反對

我想問係咪多數人玩台版?    同有冇人教一教漫游pk加點?  因網上太多選擇了   吾該[[bao_34]]
回復 支持 反對

點解我開dnf個陣時
佢load個個「啟動程式」更新中load到一半就自己熄左
點解會甘架-口-
回復 支持 反對

點解我成日玩玩下都會自己重新開機...??
仲有神槍手轉職之後個幾個職係玩咩的
回復 支持 反對

评价的判定和加成:

连击包括普通连击,浮空连击占85%,队友协助连击占15%。
操作包括背击、破招、额外伤害。背击和破招占57%,额外伤害占43%。

以上两条加起来算140/140,每条占70分,即最后刷图评价里最上面的那条,然后减去(被hit数除以5)*分,得出的点数如下列关系(不包括冰心地图):

F(0~34点)
E(35~44点)
D(45~54点)
C(55~64点):+0%经验加成
B(65~74点):+5%经验加成
A(75~84点):+10%经验加成
S(85~94点):+15%经验加成
SS(95~104点):+20%经验加成
SSS(105~140点):+30%经验加成

我睇吾明第一句咩140/140~咩除2=分數
仲有係吾係勇者級扲s先可以開到王者圖?

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
battlesunx -2 帖不可以有簡體字哦= =

查看全部評分

回復 支持 反對

最後結算最高分是140/140
technic與style各佔70分
technic和style最高也可以拿到100%
只要根據以上規則就可以拿到sss rank了
回復 支持 反對

可唔可以教我修羅點+技點
回復 支持 反對