查看: 3269|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 中華英雄... 又一網龍厄錢新力作=.=

佢話封測個陣 我都好期待 見佢畫面唔差 又有咩連擊系統等等 點知都係一隻換湯唔換藥ge game~
玩左一陣 發覺同武林群俠傳ge系統 差唔多一樣 冇100%都有90%以上...(沖裝 商城 任務導航 細緻到連採集任務物口ge聲音都係一樣...等等)
成隻game根本可以話係換左內容ge武林群俠傳... 今次時裝位仲要有成10幾個=.= 一定勁多點商慢慢你玩... 又係可惡ge+10裝=.=

小弟只係係度抱怨一下 想罵戰的恕不奉陪了~
回復

網龍厄錢都唔係第一次
回復 支持 反對

- . - 個內容我覺得麻麻地... v_v整到中華唔似中華咁

Feel bad

...好似之前有隻game黃易咁
回復 支持 反對

如果係4D 我會玩
回復 支持 反對

次次都在發呃錢帖我當你呃帖了- -
回復 支持 反對

5# 我要咀咀
我那裡有呃貼= =? 只不過發一點抱怨文同其他壇友一齊傾下 唔通咁都叫呃貼?
咁其他個d大陸人落黎樂古係咁發post叫咩? 個d先叫精彩文章? 個d先叫做唔呃貼?
而且我成篇文章又唔係淨係話佢呃錢 只不過講番佢換湯唔換藥姐...
回復 支持 反對

咁如果隻game100為滿分 樓主你比幾多分
我未玩 諗緊公測玩唔玩@@v
回復 支持 反對

樓主 .. 而家有邊隻Online Game係唔搵你錢 ?
你又唔可以話人呃錢啵 .. 只可以話佢太食錢 ..
如果你要比錢比得服既話 .. 收月費果D Online岩你多D ..
而呢D只係平時沖裝 .. 傳送卡等等 D 野先要用點數 ..
如果D人平時玩冇乜要求既咪唔用錢囉 ..
就係咁簡單咋嗎 ..
回復 支持 反對

7# idd1507 我比60
回復 支持 反對

我都係.........儘管佢個風格唔同左,但係個game 9成相似
只係轉左唔同模組.........
回復 支持 反對