查看: 6921|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 那個>袖珍罐轉蛋系統<........

我袖珍罐都袖左差不多50罐.錢都差不多用光.都袖不到傳承既裝.就連紫裝都係得幾個(垃圾的)..好似有點似呃錢........你們袖唔袖到傳承裝?
回復

抽唔到囉...
好明顯就係想你買黎抽..輸死你啦
而家連刷圖d黃金箱開親都無野
我開左7,8次都無野呀
抽野都抽唔到好野
抽左40幾個所有錢都無哂
我真係覺得呢d似呃錢多d囉..美版又要玩唔到
真係勁灰...我以後都唔玩了
衷心祝福你地好運...唔好再俾黑橙呃了~~~~
回復 支持 反對

買不到200個的錢財請不要玩開壺=v="
沒運的話就只可以靠數量取勝!!!
回復 支持 反對

我Fd玩國服開到個20傳承太刀...賣到幾百蚊..
回復 支持 反對

一切都係一個「運」字
你黑仔冇計咖
我開左成百幾個一個+10既白裝都未開過
回復 支持 反對

邊有咁易抽到出黎架  小弟夾埋玩左幾個服   整左唔少小號  
先抽到3把傳承 一把粉刀0.0
我仲要全部都係外服抽到  想係台服就更難.....
早就對台服死心啦-3-
回復 支持 反對

邊有咁易抽到出黎架  小弟夾埋玩左幾個服   整左唔少小號  
先抽到3把傳承 一把粉刀0.0
我仲要全部都係外服抽到  想係台服就更難.....
早就對台服死心啦-3- ...
tamtamex 發表於 18-9-2009 23:37

我淨係係韓服抽過一件30cc重甲   賣得1m
回復 支持 反對

我淨係係韓服抽過一件30cc重甲   賣得1m:'(
dnf-_- 發表於 18-9-2009 23:48

咁平-﹏-+  下次有正野應該益下一眾樂古之友先0..0(流口水加上妄想中
不過我覺得大大 係拍賣埸  用拍賣價放1萬  唔出即決價  等d人係咁出價-﹏-
回復 支持 反對

我淨係係韓服抽過一件30cc重甲   賣得1m:'(
dnf-_- 發表於 18-9-2009 23:48

同學真係勁  我台版開左130個罐就開到傳承  仲要50LV  
仲有 我做任拎罐  又開到傳承裝- -

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
battlesunx -5 樂串嘴! 扣分!

查看全部評分

回復 支持 反對

我袖珍罐都袖左差不多50罐.錢都差不多用光.都袖不到傳承既裝.就連紫裝都係得幾個(垃圾的)..好似有點似呃錢........你們袖唔袖到傳承裝?
rockman913 發表於 18-9-2009 21:06

你都開心啦  抽50個 幾件紫裝 只不過係垃圾 我開左百3個都係得1個紫裝
回復 支持 反對