打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 買車一問

關閉 [複製鏈接]
9# 極之拓海 幾多lv
回復 支持 反對

9# 極之拓海  幾多lv
jeff0109 發表於 24-10-2009 16:06

如果我冇記錯 好似係30lv....定係唔知33''
回復 支持 反對

波子波子
I❤U
回復 支持 反對

多謝  各位的幫助
回復 支持 反對

睇來要我呢個比人叫我做會計c既人計計條數-.-
性能來講呢 v9係好過skyline既 不過你買得v9不如買anx 又或者rc1啦-.-
v9我唔鐘意(個人意見 波子我唔鐘意的-.- 我覺得唔係幾令 又唔夠快-.-
其實skyline就冇咩特別好既性能(姐係好似大benz咁跑直路超快)
如果你買晒車 多錢到唔知點用 你買都無防既-.-

skyline車價7700mb
anx    車價6600mb
v9      車價6600mb
rc1     車價6930mb

skyline又唔係平 又唔夠好-.- v9同anx一樣 比我會買anx anx又平 車裝木星套又冇限lv 440mb一件 又平

計左anx先啦...
車價(最低) 6600mb 加上一套木星套 440mbx8
440x8=3520 3520+6600=10120mb 唔貴唷._."

v9我冇買到-.- 計唔到-.-

skyline都冇買 都計唔到-.-

到rc1啦...
車價6930mb 車裝550mb一件
6930+(550x9)=11880mb

邊樣平 邊樣好 自己諗 我見意你買anx._."

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
真白羊 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

anx啦,平,靚,正
回復 支持 反對

V 9 好 d 架
回復 支持 反對

V 9 好 d 架
kenken26 發表於 25-10-2009 10:44

又有d人唔識貨@@

v9車既屬性._." 如下

紅色RPM--> 5780(+80) 姐係加完80就係5780 咁姐係5700係原車屬性
最大RPM--> 7240(+40) 姐係加完40就係7240 咁姐係7200係原車屬性

到ANX 如下

紅色RPM係6360(+260) 姐係加完260就係6360 咁姐係6100係原車屬性
最大RPM係8045(+645) 姐係加完645就係8045 咁姐係7400係原車屬性

到RC1

紅色RPM係6460(+460) 姐係加完460就係6460 咁姐係6000係原車屬性
最大RPM係7670(+320) 姐係加完320就係7670 咁姐係7350係原車屬性

呢3部車比較 好明顯._."
ANX最好 跟住RC1 再跟住先V9 我冇記錯呢 細牛都係差過ANX同RC1 但係唔係好記得._." 陣間再睇下
但係如果用點買既話 我會叫你買ANX 雖然轉灣冇RC1咁好 但係佢跑直路好快 當然如果你講話邊部車跑直路最快 我會話大BENZ(有得賣 J車唔算)

但係你話要部車唔食油又要快既話呢=______= 就RC1啦-.-

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
真白羊 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

hinztse唔該你 我買左喇好正(anx)  你真係完完全全計竹條數   再一次多謝你
回復 支持 反對

hinztse唔該你 我買左喇好正(anx)  你真係完完全全計竹條數   再一次多謝你
jeff0109 發表於 30-10-2009 23:21

唔洗._. 我都係唔想你地益9u姐-.-
回復 支持 反對