查看: 3743|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 到了...該走的時候

關閉 [複製鏈接]
GM先生, 各位光線飛車內的各位好友:

本人在光線的名為EdixGibsonman. 我開唸個帖既目的只係想同大家講一件事, 就係: 我要走了!!!

本人從08年12月尾開始玩光線飛車, 到現在已有10個月的時間. 當中, 係唸隻遊戲中經歷了很多很多的事情: 從前既光線, 真的很多人玩, 一到暴走, 手按制遲一點,都唔使旨意入到去玩...

從前始終歸從前, 今日既光線, 我已經感到與從前不再一樣了...

而直到最近Kalisto既任務為止, 我已對光線的失望到達極點, 比以前的大牛更甚...

下文續
回復

edix
唔好走啦[[onion_22]] [[onion_22]]
回復 支持 反對

gd..光線飛車 will be die la..
now no people play la
rubbish game /_\
回復 支持 反對

續上文:

為何要將一個不是傳奇車的買車任設置到比大牛身第二階不相伯仲般困難呢? 一張買車証要設置到要第50幾次, 第80幾次, 甚至100百次以上才可合成? 如果GM既目的是要更多高LV車手去幫新手, 這個方法本人覺得有點多餘...

不止如此, 為了這個買車任, 我開不少小號來吸碎, 放碎. 到頭來不是為了自己, 而是更快成就了別人, 如果GM要這樣將難度較高而令自己可以幫新手. 倒不如說本人不幸被GM選中作為成就更多30LV以上的人去買kalisto車.... 本人就成了光線最出名既慈善車手...

而吸/放碎的唸幾日, 有些車手還用了至少2個小號來吸我每個小號的碎, 到最後, 我所有的小號就被一些只吸不放既車手吸盡, 我自己就一無所有....當然, 有些車手時常抽中了就無法. 可是GM有時對我很不公平, 有些小號去到邊個頻都抽唔到我自己. 我開小號反而有很多車手, 我每次開一個, 佢必定會中的,. 這是甚麼道理. 對本人而言, 公平嗎?

有些還過份到, 他吸完就"叫"我開下一個小號, 當時我真的忍無可忍...  

而到了最後, 我覺得一次係咁, 兩次又係咁... 合到而家, 我已心灰, 心死啦...

下文續
回復 支持 反對

續上文:

光線飛車經過這麼多"BUG"既洗禮, 仍然有部分的人去支持, 久遊同gameone應該引以為榮, 其實唸個game可以搞一段好長既時間, 為何GM對唸個game的態度猶如雞肋一樣, 食之無味, 棄之可惜唸?

再者, 過多的bug, 過多的錯誤, 到今日始終無法解決. 不影響本人的, 我可以不理. 影響本人的, 尤其最切身的, 真的無心機再繼續下去...

唯一欣賞的, 就是那個bug接任的問題, 一日之內可解決, 那是GM的一個決心, 以及本人對GM既一個信心. 只可惜, 已太遲了...

下文續
回復 支持 反對

我到唸一刻對光線已經心死了大半, 希望可以話幻滅了大半, 已所剩無幾了...

基於以上及個人原因, 我想我暫時離一離開會好一點...

有機會再見, 各位曾經一齊玩得好開心的朋友...
回復 支持 反對

我既態度唔同你, 車今日出唔到就等聽日
出唔出到係機率既問題
慢慢來吧~~
回復 支持 反對

kisiu: 恭喜你終於買了車, 用了51張卡的努力, 你沒有白費. 希望你繼續努力..
魂籽, Eriic: 有緣的, 有機會的我地會再見的, 同埋我好多謝你地以往你幫左我好多東西,我無以為報,I miss u guys all...
東爺:我走了,希望有終有一日可以完成GT, 還有對不起,我己經再無能力幫你了...
神手棋王:你終於成為我心目中的40LV車手了...
hkcarkk: 多謝你陪我曾經走過一條這麼慢長的大牛路...
呀細, 中國帥哥, 苦中帶甜, 最愛, Yanbabi : 多謝你地曾經係我光線歲月內幫我不少的東西, 我真的無以為報,
Mk, kawongbaby, Sugar, 孤星追月:  好開心可以同你成為朋友, 可惜我要走了...
Morlboro, 龍翔道車神K: 多謝你當時教曉我好多光線知識
飊靈, 448: 多謝你曾經幫我升上40LV的日子, 我永遠不會忘記...

前任版主核灰:本人其中一個心願,就係想升你的以前ac上40LV, 可惜, 我太遲了...
現任版主真白羊: 你可能未必認識我, 不過希望你可以給我機會係唸度講出我係光線飛車的一句說話...多謝...
光線GM: 一直以來, 因為你對唸個遊戲的態度, 令我成為了光線飛車入面的慈善伶王, 所以我決定同你say goodbye, 你慢慢吧!

不點名人1: 希望你明白乜野叫做有來有往唸個道理, 不斷吸我所有小號的碎, 而令我沒有機會去幫助自己, 將心比心, 如果係你, 你會點想?
不點名人2: 同樣, 我開小號係方便大家, 方便自己, 唔係只係為你一個人的, 小朋友...
不點名人3: 如果你覺得做撞狗係好好玩的話, 撞完我仲叫我76的話, 不如自已試下找日用自己個頭撞下屋企個牆度, 撞多幾野, 暈暈地, 紅紅地, 好好玩架...

再見!!!, 有時間的我會回來看看的...
(p.s 不喜勿插, 非常感謝!!!)
By EdixGibsonman
回復 支持 反對

走多一個....冇晒人玩...
回復 支持 反對

edix..嗚嗚..諗起果時1齊刷GT色子><!`我都好難忘..my gd fdt__t`
回復 支持 反對