打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 建議整個外觀刷點既post置頂,另外仲有少少建議,入來睇下

關閉 [複製鏈接]

我好同意樓主講
刷點放頂置,因為而家好多裝都唔知係邊刷點,就算知都唔知係唔係真
最好搵人搵個確實係邊個npc
至於車裝問題,我想gm重出車裝,1D小人渣ga車我想gm重出車套,因為本身的車套太樣衰了
[s5][Echo][Evo]等等    如果gm重出就好了
因為我睇見有d車車裝有更新,同埋而家 出ga新車車套都愈黎愈靚
我相信飛車係唔同nfdwo的...因為佢可以跳起,而nfs就冇可能
同埋可能nfs唔一定好似飛車咁,可以架車周圍走呢...可能只係好似跑online個d...只可以比賽
我相信飛車同nfs係2樣野...大家都有自己玩法    但我都係鐘意玩飛車多d
所以你地唔好對nfswo太大奇望,希望愈大,秧望愈大
9you努力吧.唔好輸比nfswo呀
琪實9you最好ga地方就係可以交易,但就是可以交易令到個game易摺,好似跑online,跑online冇得易裝,所以個個人都要自己合裝,又要洗卡,唔係就用唔到...套套裝都係用點,而個個人都係屈裝...唔可以唔買裝,如果唔買裝的話就算人地玩力裝你都一定輸[30人比賽]個d
好似[彩虹冒險]就係因為有外掛,可以交易白卡,好平就可以收到勁裝,個個人都有勁裝...而又冇人買點,因為個個同d外掛佬收白卡黎合神裝
琪實同而家飛車一樣...25蚊有1000萬...個個有錢收勁裝...就唔洗買點,唔買點佢咪摺囉
回復 支持 反對

我自己已經整好左1個word既file,但貼唔到上樂古,佢話我太多字
我想整到咁--->http://bbs3.9you.com/viewThread.jsp?id=qaHYTNcSU
tszlai01 發表於 2-11-2009 16:29

由於有字數限制, 你可以分開迷你車, 中小型...等等黎出
只要內容不重覆, 合理地分開
我,絕對容許
回復 支持 反對

由於有字數限制, 你可以分開迷你車, 中小型...等等黎出
只要內容不重覆, 合理地分開
我,絕對容許
真白羊 發表於 2-11-2009 19:12

我放左個外觀刷點出黎你都唔放去置頂...
回復 支持 反對

我放左個外觀刷點出黎你都唔放去置頂...
c73e74 發表於 2-11-2009 19:37

我想鼓勵多d原創主題o麻 @@V
回復 支持 反對

我好同意樓主講
刷點放頂置,因為而家好多裝都唔知係邊刷點,就算知都唔知係唔係真
最好搵人搵個確實係邊個npc
至於車裝問題,我想gm重出車裝,1D小人渣ga車我想gm重出車套,因為本身的車套太樣衰了
[s5][Echo][Evo] ...
傻乂傑 發表於 2-11-2009 19:08
我唔認同
天龍8部都可以交易
仲可以GAME錢換點(GAME本身有呢個系統)
我見到好多人唔買點都可以好勁
其實都係人流既問題
回復 支持 反對

我唔認同
天龍8部都可以交易
仲可以GAME錢換點(GAME本身有呢個系統)
我見到好多人唔買點都可以好勁
其實都係人流既問題
炸你 發表於 2-11-2009 19:46

同意, 我地有好多玩家唔需要用真錢都可以好勁
online game最緊要係時間
人流方面, 我地大家都努力緊
有時間你都開個account黎陪我地玩下啦 XDDD
回復 支持 反對

同意, 我地有好多玩家唔需要用真錢都可以好勁
online game最緊要係時間
人流方面, 我地大家都努力緊
有時間你都開個account黎陪我地玩下啦 XDDD
真白羊 發表於 2-11-2009 19:57

人流  除左我地要努力之外
9YOU都要係唔同地方賣下廣告
就自然有人玩
有人玩就有人知呢個係好GAME黎

其實我有玩架
回復 支持 反對

人流  除左我地要努力之外
9YOU都要係唔同地方賣下廣告
就自然有人玩
有人玩就有人知呢個係好GAME黎

其實我有玩架
炸你 發表於 2-11-2009 20:10

我見你係SD發言多過光線 XDD
有機會係Game度send個IGM俾我啦^^
回復 支持 反對

其實///難道真的高...
現有既資料...我都有一大堆...如有需要的話  我SEND比白羊  你搞
回復 支持 反對

我見你係SD發言多過光線 XDD
有機會係Game度send個IGM俾我啦^^
真白羊 發表於 2-11-2009 20:17
其實..
我係一般圖片區既吹水區發言最多..XD

你係GAME到叫咩名?
回復 支持 反對