打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 二級jump

關閉 [複製鏈接]
xx博士o個 個 二級jump 彈簧, 我搵極都搵唔到係邊個囉到!!!!!有冇人幫我????????
回復

呢個我可以答你 你要刷果個任會出合格證 你再要去shop->合成->任務->靈感博士.......合成卡
買左佢(唔洗錢)跟住出返去城 按 i 見到有張卡 有d紅色既 雙按 跟住會彈左d野出來 會叫你入d石同入果張合格證 (你唔夠石可以刷任拎/買都得) 跟住合完唔知1定2行 跟住就可以拎獎 拎完獎就可以去交任
有時拍賣都有既 不過對1d新手來講係好貴a_a 希望幫到你

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
真白羊 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

呢個我可以答你 你要刷果個任會出合格證 你再要去shop->合成->任務->靈感博士.......合成卡
買左佢(唔洗錢)跟住出返去城 按 i 見到有張卡 有d紅色既 雙按 跟住會彈左d野出來 會叫你入d石同入果張合格證 (你唔夠石可 ...
hinztse 發表於 2-11-2009 14:49

nono!我搵唔到合格證!!!!
回復 支持 反對

nono!我搵唔到合格證!!!!
Soso20 發表於 3-11-2009 20:42

好似叫胡子怪人(同音字 唔記得左點打) 佢係道谷北出口 出左去之後向前行 左邊慢慢搵就有 (唔過一個街口)
回復 支持 反對

好似叫胡子怪人(同音字 唔記得左點打) 佢係道谷北出口 出左去之後向前行 左邊慢慢搵就有 (唔過一個街口)
hinztse 發表於 3-11-2009 21:40
係鬍子怪人...
回復 支持 反對

係鬍子怪人...
FRleon 發表於 3-11-2009 23:01

我唔識打-.- 又唔記得點寫 咁咪是但打d同音字lo-.-
回復 支持 反對