查看: 12749|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 有關香港獨家車既回覆?

關閉 [複製鏈接]
有關香港獨家車既回覆?
信件:點解每日任務會冇左DOUBLE?

GO賬戶:  kailong1996  
遊戲名稱:光線飛車  
伺服器:
賬戶名:kailong1996  
角色名:Michael1996  
信件類別:其他
事件發生時間:2009-11-02 19:06:00
詳細描述:
點解每日任務會冇左DOUBLE?之前8月有DOUBLE,點解9,10月冇﹖同埋香港獨家車會唔會係12月更新埋﹖  

GM 回覆
信件狀態:已回覆   
負責 GM:gm07
信件提交時間:2009-11-02 19:08:02
GM 處理時間:2009-11-03 04:26:45
GM 回覆內容:
親愛的玩家,您好!

謝謝您的來信,十分抱歉,請閣下提供“每日任務DOUBLE”的具體情況及相關截圖,以便我們作出跟進。

另外在12月更新時《光線飛車》將會以全新面貌出現,加入大量新車款,更有更多特別車款出現,關於遊戲改動及更新方面請閣下密切留意官網日後相關公告,如有最新消息我們會及時通知玩家。不便之處,敬請諒解!

歡迎閣下隨時點擊我們的官方網頁http://rc.hk.9you.com查詢遊戲的最新動態!
感謝您對我們遊戲的支持!祝您遊戲愉快!  
回復

早前的雙倍每日任務獎勵原屬韓服活動,惟港服更新時參數可能只按韓服更改;
所以早前的每日任務才有雙倍獎勵。
韓服活動結束,港服跟隨韓服更新時參數再次更改;
最終每日任務獎勵照常。
回復 支持 反對

十二月出唔出香港獨家車佢冇答實你喎 XDDD
回復 支持 反對

GMge笞題技巧真係令我大開眼界...
回復 支持 反對

gm回得幾好,同冇回你冇咩分別,下次你可以同佢講,答d大家都唔知既野,唔好答d已知既資料
[[onion_24]]
回復 支持 反對

講真 今次GM反應好快 第二日就去更新 返日任

可能係nfswo既時間愈黎愈接近....GM突然想做番一d野(((((((((算唔算動力-.-"
回復 支持 反對

講真 今次GM反應好快 第二日就去更新 返日任

可能係nfswo既時間愈黎愈接近....GM突然想做番一d野(((((((((算唔算動力-.-"
cit棋 發表於 4-11-2009 23:57

唔算掛...
回復 支持 反對