打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 苗順/阿松示範片段

關閉 [複製鏈接]
建議:
最好連效果音都無埋(即係開推 , 閃車果d聲音)
拍完之後求其放首歌落去做BGM
(盡量用快歌 , 快歌可以配合飛車時既速度感)
(有時我真係唔明點解d人會拎慢歌去做BGM)
感想:
只係睇左頭果部份
因為6600既畫質 ...
paullau000 發表於 5-11-2009 23:18

唔係6600... 係6800 仲有 我係因為錄果陣lag機 先set到全部最低...
見怪不怪
比你對比下啦

回復 支持 反對

唔係6600... 係6800 仲有 我係因為錄果陣lag機 先set到全部最低...
見怪不怪
比你對比下啦
c73e74 發表於 6-11-2009 22:15

你點解樣全低全高我唔想知
我更加唔需要知
加上你又駛乜做對比
反正我都玩開全高
回復 支持 反對

40# c73e74

你又知我冇睇?
你係咪唔識字?
接受唔到我比你d意見唔一定係冇睇到b0
回復 支持 反對

多此一舉
你拍均速刷阿松有咩用?
新手都唔可以用均速單刷
何況用均速跑冇技巧可言
回復 支持 反對

溫馨提示
個人覺得多數版友主要針對樓主以教學為題
所以對片中的技術要求有合理期望
不過,樓主解釋過
因為lag機關係, 所以技術發揮有阻礙
我是明白的
樓主用心制作片段給大家觀看,精神可嘉
期望樓主繼續努力

樓主後補一條均速刷阿松
我相信他是想給大家看看
在lag少一點的情況下, 他的技術會更好

希望大家在批評的同時, 亦多用欣賞角度看
也很歡迎其他心癢版友也上載一下自己的片段給大家觀賞^^
回復 支持 反對

街車=_="
講真,,一開頭我真係訓著左=_="
隻歌唔得~用快歌嘈醒我會好d=]

刷下裝啦a_a架s2000冇裝又要寬型車軨-,-真係比你吹到啤一聲/0\"
回復 支持 反對

溫馨提示
個人覺得多數版友主要針對樓主以教學為題
所以對片中的技術要求有合理期望
不過,樓主解釋過
因為lag機關係, 所以技術發揮有阻礙
我是明白的
樓主用心制作片段給大家觀看,精神可嘉
期望樓主繼續努力

樓主後 ...
真白羊 發表於 7-11-2009 01:27

羊 教我點上載A_A"
--- ---- 分隔線--- ---- ---
樓主...你明白lv上的差異嗎..
你40LV刷的時候車速達到指定數時加得比較多..
刷松的新手 大多27-30LV  
見意樓主可以的話用返20幾LV既AC刷..
咁樣你就會明白新手刷得幾痛苦

32LV刷苗..的確辛苦的
32LV加59 你40加87.6
同埋唔好睇我得差-.-
舊時刷苗 閃車得295 而家4XX
回復 支持 反對

羊 教我點上載A_A"

萍妹妹 發表於 7-11-2009 02:42

柒灰冷門問題集Q6有記載^^
回復 支持 反對

柒灰冷門問題集Q6有記載^^
真白羊 發表於 7-11-2009 02:50

oh  比你引用左未修改果陣句字..

個Fraps 我下載左...但youtube果度 ..有d唔明
回復 支持 反對

[i=s] 本帖最後由 真白羊 於 7-11-2009 03:18 編輯 [/i]

^^ 改返喇

上載到youtube好簡單
就係上youtube申請個帳號
之後登入帳號
登入之後, 右上角有一個"上傳"按鈕
按了之後
再按上傳影片 (檔案格式可以參考)

http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=132460&topic=16612&hl=zh-TW

壓縮由Fraps錄製的影片
可以試用Windows Movie Maker
或者download Windows Media Encoder

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=zh-tw&FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24

係youtube上傳有關片段
最後係樂古貼上有關影片碼
[youtube] 影片碼  [/youtube]
回復 支持 反對