查看: 1803|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 新手21lv 搵人幫

關閉 [複製鏈接]

目標係22lv, 求勁人幫手做團任! 想買車呀!!!! 唔該
我個人名係丹尼斯蘇! d 主線任務冇人性! 又多! 又少經!!!!!!!!我通常係節一城市出現!!!!!!!!
回復

目標係22lv, 求勁人幫手做團任! 想買車呀!!!! 唔該
我個人名係丹尼斯蘇! d 主線任務冇人性! 又多! 又少經!!!!!!!!
Soso20 發表於 4-11-2009 22:27

唔建議做主線...
做主線=曬時間
而且升22lv買果架跑車好廢 升到24買rupra仲好
回復 支持 反對

唔建議做主線...
做主線=曬時間
而且升22lv買果架跑車好廢 升到24買rupra仲好
c73e74 發表於 4-11-2009 14:30

咪講廢話啦!!!!! 真係想搵d 人日日on, 日日幫我手up lv!!!!!!!
回復 支持 反對

通常20lv - 25lv 呢段時間最難升
樓主你搵個40lv既帶你撞白車吧
26lv開始可以單刷松
回復 支持 反對

咪講廢話啦!!!!! 真係想搵d 人日日on, 日日幫我手up lv!!!!!!!
Soso20 發表於 2009-11-4 22:36

你得閒就可以向大頻到喊話,說明自己幾多lv,
叫d40lv帶你升,一定會有人幫你....
回復 支持 反對

20-25可以用暴走升既..如果無暴走既時間..你招人幫手刷善英..
而家邊型框價格高漲...我諗會有人樂意帶你升...佢可以順手刷埋邊型框
回復 支持 反對

我比人罵我唔色撞白車!!!!! 跟住唱衰我, 叫人唔好幫我!!!!!o個個人係[Ss乂珊瑚海乂sS]
回復 支持 反對

我比人罵我唔色撞白車!!!!! 跟住唱衰我, 叫有唔好幫我!!!!!o個個人係[Ss乂珊瑚海乂sS]

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
真白羊 -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

我比人罵我唔色撞白車!!!!! 跟住唱衰我, 叫有唔好幫我!!!!!o個個人係[Ss乂珊瑚海乂sS]
Soso20 發表於 5-11-2009 17:17

你唔洗嬲到連post兩下既-.- 我諗呢 你呢家21lv 去南山城add多d高lv既人 (我果時都係咁) 跟住同佢講叫佢同你升 一定有人幫你既._. 你刷善英果d都升得好快 撞白車21lv唔識撞唔出奇 我都係27lv先識撞(果時仲係撞到個fd下下飛出街-.-) 我諗你買車唔好買silk 買rupra仲好 部車幾好渣 silk部車冇力咁 唔好買22lv果部跑車 廢到爆 你升到24lv買rupra
你升到26lv慢慢開始刷松 刷到34lv我諗你單刷白車會好d 刷白車可以唔洗用咁多油 你果d推進器,輪胎唔用都可以快過部白車 刷既時候你識撞既話你刷兩場白車仲快過刷1次松a_a 白車一次少2000經左右 但係少一半時間 松1場有84xx經 但係用同樣時間 刷白車有12xxx經a_a 刷白車升得快d
回復 支持 反對

你唔洗嬲到連post兩下既-.- 我諗呢 你呢家21lv 去南山城add多d高lv既人 (我果時都係咁) 跟住同佢講叫佢同你升 一定有人幫你既._. 你刷善英果d都升得好快 撞白車21lv唔識撞唔出奇 我都係27lv先識撞(果時仲係撞到個fd ...
hinztse 發表於 5-11-2009 10:09
wht is silk?Alto's cars are rubish????I want to buy it as their designe is great!!!!!
回復 支持 反對