查看: 1493|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 時世 刷大牛故事 有感以發搞笑吹吹水區

關閉 [複製鏈接]
[[onion_41]] 每天等待看有人組未 跑下40送貨 心態諗住又可同多D人玩下 又可升下車 刷下碎 大家都知好難組腳 其實一早係35LV巳有打算去刷去升lv刷定大牛[[onion_46]]  哎~內何自巳升得快一瞬已40lv了~真係 神女有心 首先想講咩呢 就係40新手同40老手分別 la  (故事la) 40組隊時 有人有要求技能 (無技la他人問我)我說我有的你都出曬 la (我說我得3技>"<)點知佢突言說 踢佢 la 心諗5洗呀咁殘忍[[onion_65]]  都未開始 之後佢又曬+sp+sp叫人+sp 好la我衰衰地有+30sp技用下 +下la 之後佢又整野+sp多40既共享下 問勁5勁 我當言話勁la 佢仲話你同我組隊做任有得用la 我當時無左言心諗米同你組緊lu[[onion_68]]  (第2故事la) 咁有時刷左d碎 一定放倉 咁大家都知個倉幾多位架la放成個禮拜 我又無2倉3倉咁富貴 當言比拍賣仔賣架la 點知同我跑果幾個又幫我買 少說都袋左成千萬(淨係賣246碎)[[onion_60]]  大佬們我無叫你地幫我買架(都係賣架la) 又好似我有心賺佢地錢咁 d人又5係咁想同我跑la 5係仲有咩原因 (故事3)學野[[onion_51]]  今天有人問我 你識5識路架 我答佢你問左好多次 我當言識 點解呢 好多人有看過40路線圖架 就在晚上這些時侯1架普通super 1套不錯 自已接40送貨任 4條路足條跑 不出10次你都識 .[[onion_70]] ~ 我心態係 我來玩光線 刷刷裝 升升車 巳覺很不錯 ~[[onion_73]] (開心事) 今天仲同 小傑B 成功交收了1張128點數 當言開心la 再說一句人5昆我我5昆人 人地真金白銀 我D遊戲錢幣 我真不太重要無再去刷過~ [[onion_48]]  還有人記得有1號人物叫大陸偷渡鼠嗎? 專業撞白車1小時180M 我比過佢 e+有傳說任說想升既大家不防同人刷下但係5好刷2轉就走 有時真係5出就5出d珠 大家各有所需最好 你又升到lv人又拿到珠 不防有1,2小時找人組下 真係好好玩光線  同大家吹水吹到呢到 我日日去跑步.再有趣的也少不了有個人同你玩.如果你無的 我會說我願意.[[onion_49]]
回復

大陸偷渡鼠 <- 哈~我記得(舉手)

依家時下好多人都有N個account
好過開2~5倉...1.2.3寄晒碎去啦 XDDD
回復 支持 反對

同意...因為GT太易.所以少人做大牛,建議搵定3-4個有心做大牛的玩家,一齊做,大頻招人成日招到d膠人,有次我試過有條友一出碎即閃....其餘3個O晒咀.
回復 支持 反對

係,,好難搵到人有心做啦...長期都差1-2人先夠腳,,不過而家都玩到無咩心機玩.都小on左好多不過可以加我好友,<狂風暴走>.下次做搵埋你^^
回復 支持 反對

同意...因為GT太易.所以少人做大牛,建議搵定3-4個有心做大牛的玩家,一齊做,大頻招人成日招到d膠人,有次我試過有條友一出碎即閃....其餘3個O晒咀.
tszlai01 發表於 7-11-2009 10:07

[[onion_49]]揮手

game id:YanBABi
回復 支持 反對

3# tszlai01                                                              我都覺得自已刷GT會好D 但都相信會越來越多人刷大牛既 靜靜等待有機會又去
回復 支持 反對

係,,好難搵到人有心做啦...長期都差1-2人先夠腳,,不過而家都玩到無咩心機玩.都小on左好多不過可以加我好友,.下次做搵埋你^^
FUNNYCAT 發表於 7-11-2009 11:33
我5怕醜一定有朋友 謝謝先
回復 支持 反對

個人有太自私吧._.?
回復 支持 反對

好想快d升到40做大牛呀...
回復 支持 反對

見到你個排版咁樣已經冇心機睇-.-
好鬼難睇...
回復 支持 反對