打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉hka「有口話人冇口話自己」講到自己幾威,而家又矛盾

你知唔知我第一次點回佢? 佢又點回番我???
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3826671&extra=page%3D1
你回下帶先喇唔該, 我一開頭只係話叫佢看開點吧, 只是一個小模組, 佢點回番我?? "HKA收x"
再回覆冇得 ...
chantikki 發表於 4-1-2010 16:04

我用個四字詞黎回你,自相矛盾!話人小朋友,你自己都唔方大得去邊,而且你個ser d人更加有人話自己讀小2!!只係識得開咪,字都未識打就識得講落黎隻抽囉,淆呀?好勁囉e句野
最後送你一句,你果句以卵擊石令我覺得你無知,真正大ser,邊似你果d咁,你e d ser就真係同d真正既大ser"小巫見大巫"喇

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
守衛~朗 -5 注意態度

查看全部評分

回復 支持 反對

我用個四字詞黎回你,自相矛盾!話人小朋友,你自己都唔方大得去邊,而且你個ser d人更加有人話自己讀小2!!只係識得開咪,字都未識打就識得講落黎隻抽囉,淆呀?好勁囉e句野
最後送你一句,你果句以卵擊石令我覺得你無知,真 ...
s15ooooo 發表於 8-1-2010 19:33

我指係佢既行為

另外
關我個服d人乜事??

我冇講過我自己係大服
不過同佢個個服 相比, 我大過佢好多
所以用以卵擊石呢個四字詞, 有問題 ?
回復 支持 反對

hka不算是太歡迎的..
回復 支持 反對

因為多 "小朋友" 玩丫麻

上次先見
**TrU || NDS話:我要做Vip,我一日訓4個鐘就夠,之後所有時間用黎升Level

放學一返黎,Camp係電腦面前,
放假一起身,Camp係電腦面前,

玩埋D廢Server,不知所謂

到晚上10~1 ...
jackyli0905 發表於 2010-1-7 08:08

上次我見GNIK PWA || UrT**入tig叫人過hka
唔知果個係咪佢
回復 支持 反對

上次我見GNIK PWA || UrT**入tig叫人過hka
唔知果個係咪佢
霰彈佬 發表於 15-1-2010 18:33

你上 [TiG] 睇Post就知道架啦

GNIK PWA || UrT** = **TrU || AWP KING

係同一個人黎

佢係 [TiG] 用外掛,之後搵人代佢食死貓,再比 [代佢食死貓] 個條友係 [HKA] 做Vip
跟住,我踢爆佢,佢同全世界人講,話我作野= ="

做左D野唔認,睇過 生化危機2 都知道,最後 話 個段片係惡作劇
而家 **TrU || AWP KING 既
作風 同 共產黨 一x樣
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

HKA = 垃圾 .... 如何 ? ahaahah
以為自己設備好就學人開 咁多分流
正 om 8+1  ... =]
希望台灣人幫幫忙 把他的伺服 Hack 掉...
有好的設備又怎樣 , 任由一堆 EQ及 IQ = 0 的小朋友來控制
簡直不知所謂 , 那麼多 r ...
0511332a 發表於 25-1-2010 16:27

開分流就是垃圾嗎?? 就是小朋友嗎??
我認為最小朋友性格的就是你喔 小朋友
回復 支持 反對

HKA都冇乜人玩 ..唉
回復 支持 反對