查看: 9989|回復: 23
收起左側

(急!!!)靚女當眾向我示愛- -''...點做?(佢好似係玩..又似真

頭像被屏蔽
回復

本人今年中三,樣貌平平..成績都ok...普通人一個=.=
---------------------------------------------------- ...
._.Yo._. 發表於 29-3-2010 09:24 AM

she maybe be playing, too sudden
but you can watching movie with her.... to guess hers meaning
if you want to bare your heart,you had better after Saturday.....(you can't sure hers meaning now)
I think first appointment bare your heart is much too quick...
回復 支持 反對

示定愛都得啦,我覺得佢認真
回復 支持 反對

中三讀好書先
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

第二年 三三四
讀好書先la= =

如果唔係中四真係會好辛苦
到時影響左心情
搞到就唔好la

而且時間證明一切...
答案總會出來的
放鬆D
回復 支持 反對

食左佢啦...仲唔快D
回復 支持 反對

唔洗下下都要講到出口示愛既=__=講到咁明就笨seven喇~~
你既然約佢睇戲...佢肯單獨出已經證明你成功八成...餘下散埸試下拖佢手走...
佢唔fing甩米姐係ok lo...洗咩講咁多...~_~

唔好講到拍拖一定成績進步咁勁..你係米真係試過先~_~
當你明白拍拖既煩惱...你未必真係會咁~_~
回復 支持 反對

佢都肯`
你仲等?
爽手喇;)
回復 支持 反對

我覺得樓主答錯左野
你應該話:我今日聽到d女仔話玩我地d男仔
如果你真係鐘意我既話就證明比我睇拉  <<比我會咁講=)
回復 支持 反對