打印 上一主題 下一主題
收起左側

升carting問題,任務問題

關閉 [複製鏈接]
我e家係non-memeber啦
我見到有個任務要求我crafting 61.....
我e家54crafting....我應該用咩方法升呢?

除左Recipe for Disaster要70lv cooking
有咩任務對cooking要求好高呢??
回復

製作tiara或 gold amulet都不錯。
回復 支持 反對

製作tiara好似要用好多錢.....s
silver bar 304 each 轉做
tiara得$20

gold amulet@_@幾好....好似有錢賺....但係多唔多人買呢?
回復 支持 反對

回復 3# coca8316

gold amule很好賣的,我從未試過gold amulet賣不出,才剛剛放出來賣,就賣清了。
原來你是買材料練,我都是自己掘礦練crafting,所以沒留意原材料的價格…,
回復 支持 反對

回復 4# tomwater

哦~多謝你啊@@!我e家升carfting先

其實得閒睇下GE 個價,可以賺到更多coins嫁
回復 支持 反對

回復 5# coca8316

多承指教。
回復 支持 反對

gold amulet留比我呀ma-.-
gold ring都可以諗諗
回復 支持 反對

gold amulet好似係member可以賺到錢

=.=好可惜....bank冇留位放gold amulet......
都係等member果陣......整flax
回復 支持 反對

除左recipe for disaster要70 cooking
應該暫時無quest需要更高既cooking level

f2p升crafting可以整silver tiara or gold jewellery
如果等到p2p先升,可以用dragonhide
升crafting都幾需要錢,給窮人既方法會升得好慢.......
好好考慮吧
回復 支持 反對