查看: 2357|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

後悔...

關閉 [複製鏈接]
我今年16歲,我仲意左個女仔2年,我地係同一間school咖,仲要係同一班咖,仲好fd tim...係我仲意佢e2年間,有2個男仔都仲意佢,佢都仲意過e2個男仔,仲要2個都係我咖best fd...係佢地拍拖咖期間,佢成日都同我講佢地拍拖咖開心野...當然佢開心我都開心啦...但係個心都有D酸...
係我暗戀佢咖期間,我地都好fd咖,成日都出街 有講有笑!!
但係一直都無勇氣講比佢知...
直到一個本來好開心咖晚上..我同個個女仔同埋3個fd+埋5個人出街,我地去到1個公園到玩"ture or dare"
係玩咖過程中我講左仲意個個女仔...
就係E一刻開始,佢就避開我啦...
佢開始唔上MSN....SMS佢唔應...
有一次有個fd約我去唱k,我知佢都會去..so我答應左,但係佢一聽到我去就話唔得閒...
個時我真係好唔開心...腦中一直諗住佢....
我好後悔我講左"我仲意你"e3個字...
回復

從你口中佢知道左你中意佢..
當你講左之後..佢就開始避開你..
我想知道..你地玩個陣..個女仔有冇同緊男仔一齊緊先?
有既話..可能個女仔5想亂諗..怕自己會想同你一齊..
冇既話..佢可能嬲你點解當初5表白..
玩呢個遊戲你先講..我中意你..
我諗個女仔..可能覺得你..呢樣你知嫁啦..
你試下搵下佢D FD/你D FD (要識個女仔先好)
問下佢點解5理我咁..
回復 支持 反對

我地玩個陣佢無拍拖....
如果佢真係嬲我點解當初5表白咖
咁我要點做??
叫我d fd(識佢)問佢點解5理我??"
回復 支持 反對

我地玩個陣佢無拍拖....
如果佢真係嬲我點解當初5表白咖
咁我要點做??
叫我d fd(識佢)問佢點解5理我??" ...
TsUn浚 發表於 2-7-2010 20:33

咁你要行動黎表示你對佢既''愛''
點樣表示呢D要你自己諗比較好..
當然要問啦..
回復 支持 反對

你問佢,係咪我講錯啲咩..?咁
問佢係咪介意我鍾意你
如果佢話係
你就答可唔可以當冇事發生,做番朋友咁-v-
回復 支持 反對

佢都講得ok清楚-.-"
對你直接都唔係一件壞事泥既..
好過一齊之後,冇幾日再分手..咁樣仲痛
回復 支持 反對

呢d好多因素

暗戀最大既好處就係唔洗失戀

你一講就失戀 都幾慘下  未始就失
回復 支持 反對

多謝你地咖關心!!!
有好多fd都叫我唔好放棄,但係我一諗到佢.......就....唉.....其實我都唔想佢難做...佢都做到咁明....我知勉強係無幸福咖....

放棄吧... /.\
回復 支持 反對

放棄吧,好好讀書
回復 支持 反對

人地好大機會只係當你best friend 知己 佢避開只係唔想你誤會   (個人意見,末知詳情)
回復 支持 反對