查看: 2190|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

示愛達人 請進

關閉 [複製鏈接]
金年小6 9月1升中一 15碎
我中意左一個女仔,我本來想升左中忘記後..
但係我係我5得- -"
我想係MSN同佢示愛,怕過埋金年冇機會..
自問我5係令仔.成績中上OK我想知佢點睇我..
同佢覺得我同佢有冇機.希望大家可以教下我點做最好..
回復

你15歲先升F.1
大把機會啦..5洗怕今年會冇機會..
當你升上F.1到時你就5會咁諗的..
回復 支持 反對

約佢出黎睇戲
就睇近排果套吸血新世紀3
愛情片黎
回復 支持 反對

15歲仔...未來大把世界喇...
愛情要配合好多野嫁...
吾好睇愛情好簡單..以為講句我愛你...佢就會同你一齊一世...
錢銀問題?成績問題?會吾會衰11?
吾好因為一句中意...令到自己後悔一世

聽我講...讀好D書...未來萬萬聲...
社會系甘..你要有錢先可以溝女...
我吾系所講用錢換感情..而系女仔要安全感...
安全感除左你好吾好打..保吾保護到佢...
最基本..最基本..吾好令佢崖餓....

所以..吾好諗甘多....讀好D書....
可能我講D野好絕...但系呢D叫...現實...
回復 支持 反對

唉~~ 15歲就搵個個女仔-..-"
可能你呢一該係好鍾意佢 但係
你一升到中一既時候 你一定會鍾意第2個
個個女仔又唔係同你同一間學校 所以就算一齊左
第時都有好多既事發生 一定會有吵架既出現
都係個句啦 一時既衝動就去做 未諗好之後既事 你會後悔
唔係阻止你追人地 而係我個人都經歷過 到最後都係吵架 分手收場
所以我覺得 係你自己讀既學校到追番個仲好 或者咩都唔好諗
你讀書都OK 就加油啦 追女仔會令人成績變差 花既時間一定唔值得
除非你自己好有自信分佩得到 但係一定冇可能 加油讀書吧!! 個人意見~~
回復 支持 反對

唔好搞咁多野 讀書啦  唔好幻想啦...
回復 支持 反對

小朋友,讀多d讀吧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

小60,0 讀好書先啦...
回復 支持 反對

比示愛D人一句忠言,要主動,多開口,勇敢去追,路遙知馬力,日久見人心,
回復 支持 反對