打印 上一主題 下一主題
收起左側

KU伺服器-Deathrun過關場 場主濫權扮晒蟹!!

我睇個場主都幾有問題啦~
成日係度穿wall殺人,佢有好幾次都係咁,回合一開始就穿去t home殺人,人地都好唔like佢架啦,所以d人就係留言版成日講pk,on9,diu....等等粗口(有d仲走場)
跟住有1次個垃圾場主hihi做tr禁制,佢條友又唔禁制,走去終點再拎槍之後再穿去ct果度射佢,跟住大家又對個場主講粗口,我都忍唔住佢啦,佢濫權咁多次,我就同佢講:這是濫權嗎?<<<之後條hihi就開mic講:我鐘意呀!個場我既,你理得我咁多,吹咩......
跟住我冇應佢,佢又開mic講:你唔鐘意咪走lo....(跟住我聽唔到,條友個咪太廢)
過左幾分鐘,條友又開咪,但係冇講野,之後我就比人ban左......

係果陣時我都係想跟大家評下理,叫個場主唔好再穿wall,但係條場主......(開咪仲要係細路聲)
真係囧晒-___-
回復

講真.我除左HEART既過關場.我真系吾會玩其他過關場.
雖然HEART吾系最好.但起碼好過呢D膠膠SER
HEART會較可以穿到人.吾洗比人頂.
但大多數場都冇.D小學雞最中意頂人.
最炆既系.佢仲要haha / 7.7呢d態度簡直令我想...佢
回復 支持 反對

頂你呀! 你知吾知果d 人走場我先殺拒地 仲有呀我殺果D係我d fd 啊 !!

吾知就算啦 !

on xx
回復 支持 反對

仲有 呀 ! 我講野吾係細聲 一係你聲音 整細左聲
回復 支持 反對

E 一 句 我冇講過 [ 跟住我冇應佢,佢又開mic講:你唔鐘意咪走lo....(跟住我聽唔到,條友個咪太廢) ]
回復 支持 反對

好,我唔同你計...但係點解你無啦啦ban我??可唔可以解釋一下...我只係講左一句野渣wo,其他人又唔見你ban??佢地爆粗wo
回復 支持 反對

仲有野我未同你講,乜你個amxmodmenu入面有個功能叫"玩fd"既咩??好,就算全部server有,咁我個ser d admin全部打fd唔洗管理個ser啦!!那何必再用管理員個名呀,仲有你玩fd還玩fd,我話知你去邊度玩你fd,但係你影響到其他玩家+你係度濫權啦,佢又唔係cheater,走場d人洗你殺??
咁你不如改名啦個server,私人醒你1個名"KU伺服器-deathrun過關場"改名做"弄人伺服器-deathrun低b場"
仲有,請你係遊戲或論壇入面註重一下你d言行,如果唔係你個ser等汁粒吧~
回復 支持 反對