打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 天SER又一昆狗事件.~弓~好廢呀

關閉 [複製鏈接]
講下件事既開始先...一開始我係即時度見到佢..我係果度問左一句『有冇人收我入族』!!!之後隻昆狗出場啦...佢就係~弓~好廢呀.佢就話可以加我入族同埋加左我做FD...打完即時後去艾美度等.之後打完場即時,我就去艾美度等佢啦....果陣時我好開心..5xLV都有人肯收我!!!有死地打啦!!跟住佢叫我入佢間屋度.咁我就入左啦...跟住佢叫我同佢打一場.佢話要合格先可以入佢個族...咁佢果陣時59LV劍..打完之後佢就話我合格..跟住佢就開始佢既昆我大計....佢話想睇下我D裝..佢重講左句話你驚我偷你..我行遠DD...果陣時我見佢行到咁遠以為冇事啦...點知就係因為咁就出事啦...我一放左把劍係地下..佢就同間屋上鎖...結果係點..就已經好明顯.我把傳45LV劍+7就咁冇左.....打左咁多字..唔係話要講D咩....只係唔想有人又好似我咁.. 比佢咁昆..一隻遊戲有D咁既昆狗無疑係令到個GAME黯然失色!!!...一把劍我唔在乎.只係用左3個月時間打閃碎賺番黎....不過昆狗應該要有番昆狗既報應....野我已經做左....而且我有哂證據係手..如果你問我證據係咩..我同你講...記唔記得我最後密你密左D咩呀...就係問左『你係咪呃我』..果陣時你已經答左『係』...你答左係..就已經證明左你認左罪...所以你等過幾日比人拍你門口..相信到時你我會相見!!!....到時唔好講你好後悔..因為E個世界冇後悔...只有後果....

另外我知佢有族...由於此事未必關佢果族事,所以我亦唔公開你果名...只係想家管好好睇住自己果人...
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你好....成件事我已經有了初步既理解....我係佢個族既副家....我收人不嬲唔睇lv....<其他唔知>而佢倒你把野....我諗係真@@因為個日族頻d人係咁講...初頭我都唔知咩事...e家知啦....係呢件事上本族心感抱歉...佢今日已經出族了....做事閣下的損失....本人不知該做什麼....若有什麼問題或困難可再找本人....謝謝.....!
回復 支持 反對

另外....我不同意樓樓上的說話.....雖然夢之絕大部份都係昆9..但我唔相信全部都係...至少我身邊都有一兩個唔係>_<!
回復 支持 反對

回覆番上面!!對於你既行動,我感到開心....終於有一個族唔會包庇自人...損失方面...要你賠..做法又好似唔係幾岩...只係想你同其他盟既人講..唔好收隻昆9就OK啦....聽講金日佢已經63LV..重已經入左另一個族....
回復 支持 反對

其實.....我自己本身都比昆9昆唔少...所以對於其他既我都特別憎恨!族長會唔會包庇佢我就唔知...希望唔會啦..因佢地係以兄妹稱呼...但本人絕不會包庇這些人!當然...若要說賠償的話...我又不知道該賠償什麼...真的很抱歉....在此...我再一此代表本族對你深深的致歉!
在我個人見解...在每一個群體裹面...少不了一些害群之馬....若因這些人們而損害了對外的關係便不太好了....希望你能夠原諒本人的失職><!!
回復 支持 反對

vin712  多謝你幫我解釋呢件事  我係相愛 姐係族長

不好意思 我們巳經把這人踢出族  我地唯一可以做的事就係收埋你收族  如果你仲想入族  可以搵我

同埋想問下你係天使同係女神
回復 支持 反對

噢-.-傳夜+7 幾KM咁就無左
回復 支持 反對