收起左側

我想問下你地敢不敢是好多人果時,同個女仔說我愛你

關閉 [複製鏈接]
始終家下d女仔性格比較開放
儘管你講野真係直接都好
你未試過求愛,唔了解對方,即使比你響山洞裡面,你都 ...
天火牙銘 發表於 2010-8-14 17:30

火哥英明!
回復 支持 反對

中意既話係會的
回復 支持 反對

火哥英明!
`ChiM 發表於 14-8-2010 17:32

唔英明
因為我同你一樣都係做緊同一類身份
比人認作同一類人
佢地唔理當中有咩苦衷,佢地都總會本著白眼心態去看待你
試想像下如果你的心儀對象都係本著白眼心態去看你,而你又很魯網地同佢示愛你諗下果種人地諗都唔諗就拒絕左你,果下你要想像下係幾咁傷
有時我都好認為現實中的人都總係睇著表面唔係去花時間去了解客人/對方的特質(可能現實中賺錢難我都好同情)
呢種憑表面看出好壞的風氣已經擴散到係講緊追女,買賣,做生意,工作,以致老師教書/罰人都會因應各人的外表而私下判斷佢應該點罰,加上傳媒的失實報導更使呢種風氣日益嚴重,我地作為男人的都越來越被貶值,講就話男女平等,實際又係女仔話哂事,多得班狗公,女家父母寵到佢地自以為是,搞到佢地自以為自己係公主,鐘意點就點,唔理人感受,就好似當我班男人係過街老鼠,奴僕一樣
呢d都係我在網上爬文再私下來一個結論,不同人有不同的解釋,但只要道相同的話,基本上簡單一句話都已經引起其鳴
以上皆是過枉爬文所下的結論
到最後
有網友跟我地說,請不要沉碎在自己的幻海裡,因為最後你只會能夠奪取她的肖像而不能奪取她的芳心
要面對現實,重新為自己訂立一套目標,但係我想講,邊有咁易啊?由你呢一刻被認定此身份開始,就好似一個人吸毒吸到上左癮咁,難以脫,要脫就需要身邊的朋友,家人恊助,不過你當前的狀態就係冇朋友,咁你認為脫到的成功機會有幾大?呢點深信大家都知
呢個係我琴晚搵的網頁(主要係叫大家點去溝女,但學費真係好貴!)
http://seductiongroup.blogspot.com/2010/06/blog-post.html
回復 支持 反對

唔英明
因為我同你一樣都係做緊同一類身份
比人認作同一類人
佢地唔理當中有咩苦衷,佢地都總會本著白眼 ...
天火牙銘 發表於 2010-8-14 17:51

火你初戀了嗎?
回復 支持 反對

火你初戀了嗎?
`ChiM 發表於 14-8-2010 17:52

我?我的愛情早已死了
家下追女一日難過一日,與其係咁不如嘗試下接受單身
溝女呢d野有人當賭注,有人當食生菜
不過時下被人話的"9公"都係前者黎
我前後都不選,我寧願當識女仔係交個朋友,換下心了解下咁
咁樣反而內心會滿足,又唔會佔據到別人,多麼的好!
回復 支持 反對

真係愛佢既話...就算有幾多個人在場我都唔會淆底..同心愛既人講我愛你係件幸福既事=]
回復 支持 反對

只要身邊有男仔係到 我就會好大聲咁講
我唔會俾人有機會搶走佢既
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

下年同rina 講 我愛你 @@
(rina都唔明你講咩)
神乂怒火 發表於 2010-8-14 17:22

用我那他○級的日語水平w
回復 支持 反對

我不敢@@